SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Taun Pangalaman Manufaktur

Otomatis ngeusian cair & mesin capping

Katerangan pondok:

Mesin capping ngeusian puteran otomatis ieu dirancang pikeun ngeusian produk E-cair, krim sareng saos kana botol atanapi kendi, sapertos minyak anu tiasa didahar, sampo, deterjen cair, saos tomat sareng saterasna.Hal ieu loba dipaké pikeun ngeusian botol jeung kendi tina volume béda, wangun jeung bahan.


Rincian produk

Tag produk

Abstrak déskriptif

Mesin capping ngeusian puteran otomatis ieu dirancang pikeun ngeusian produk E-cair, krim sareng saos kana botol atanapi kendi, sapertos minyak anu tiasa didahar, sampo, deterjen cair, saos tomat sareng saterasna.Hal ieu loba dipaké pikeun ngeusian botol jeung kendi tina volume béda, wangun jeung bahan.Ieu bisa ngaropéa nurutkeun sarat konsumén urang.Urang ogé tiasa nambihanana sareng mesin capping, mesin labél, bahkan sababaraha alat pangolahan sanés pikeun ngajantenkeun lengkep.

Prinsip gawé

Mesin ngadopsi motor servo disetir, peti bakal dikirim ka posisi, teras sirah ngeusian bakal teuleum kana wadahna, volume ngeusian sareng waktos ngeusian tiasa diatur sacara teratur.Nalika dieusi nepi ka standar, motor servo naek, wadahna bakal dikirim kaluar, hiji siklus gawé geus rengse.

Ciri

■ panganteur Manusa-mesin canggih.Volume ngeusian tiasa disetél langsung sareng sadaya data tiasa disaluyukeun sareng disimpen.
■ Didorong ku motor servo ngajadikeun akurasi ngeusian langkung luhur.
■ Sampurna homocentric cut stainless steel piston ngajadikeun mesin kalawan precision tinggi na hirup kerja tina cingcin sealing panungtungan panjang.
■ Sadaya bahan ngahubungan bagian dijieunna tina SUS 304. Éta lalawanan korosi tur lengkep di conformity kalawan standar kabersihan dahareun.
■ Fungsi anti busa sareng bocor.
■ piston ieu dikawasa ku motor servo supados akurasi ngeusian unggal nozzle keusikan bakal leuwih stabil.
■ Laju keusikan tina mesin keusikan silinder dibereskeun.Tapi anjeun tiasa ngontrol laju unggal tindakan ngeusian upami nganggo mesin ngeusian sareng motor servo.
■ Anjeun tiasa nyimpen sababaraha grup parameter dina mesin ngeusian kami pikeun botol béda.

spésifikasi teknis

Jenis botol

Rupa-rupa botol plastik/kaca

Ukuran Botol*

Min.Ø 10 mm Max.Ø 80 mm

Jenis cap

Screw alternatif dina cap, alum.ROPP cap

Ukuran Cap*

Ø 20 ~ Ø60 mm

Filing nozzles

1 sirah(bisa ngaropéa 2-4 huluna)

Laju

15-25bpm (misalna 15bpm@1000ml)

Volume Pangeusian Alternatif*

200ml-1000ml

Ngeusian akurasi

± 1%

kakuatan*

220V 50/60Hz 1,5kw

Kompres hawa merlukeun

10L / mnt, 4 ~ 6bar

Ukuran mesin mm

Panjang 3000mm, rubak 1250mm, jangkungna 1900mm

beurat mesin:

1250 kg

Sampel gambar

Mesin capping ngeusian cair otomatis1

Rincian

Kalayan panel kontrol layar toél, operator ngan ukur kedah ngalebetkeun nomer pikeun nyetél parameter, ngajantenkeun langkung gampang pikeun ngontrol mesin, ngahémat waktos dina mesin uji.

Mesin capping ngeusian cair otomatis2
Mesin capping ngeusian cair otomatis3

Dirancang kalayan nozzle ngeusian pneumatik, cocog pikeun ngeusian cairan anu langkung kandel sapertos lotion, parfum, minyak atsiri.Nozzle bisa ngaropéa nurutkeun speed customer urang.

Mékanisme dahar cap bakal ngatur caps, caps feed otomatis nyieun mesin bisa jalan dina urutan.The feeder cap bakal ngaropéa nurutkeun pangabutuh anjeun.

Mesin capping ngeusian cairan otomatis4
Mesin capping ngeusian cairan otomatis5

Chuck ngalereskeun botol pikeun muterkeun sareng ketat tutup botol.Métode capping jinis ieu ngajantenkeun cocog pikeun sababaraha jinis tutup botol sapertos botol semprot, botol cai, botol penetes.

Dilengkepan panon listrik kualitas luhur, ieu dirancang pikeun detecting botol jeung ngadalikeun unggal mékanisme mesin pikeun digawé atawa nyiapkeun proses salajengna. Ensure kualitas produksi.

Mesin capping ngeusian cair otomatis6

Pilihan

Mesin capping ngeusian cair otomatis7

1. alat dahar cap séjén
Upami cap anjeun henteu tiasa nganggo piring geter pikeun ngabongkar sareng nyoco, tutup lift sayogi.

2. Botol unscrambling péngkolan méja
Méja péngkolan anu teu dicabut botol ieu mangrupikeun méja kerja dinamis kalayan kontrol frékuénsi.Prosedur na: nempatkeun botol kana turntable buleud, teras turntable muterkeun pikeun nyodok botol kana conveying sabuk, capping dimimitian nalika botol dikirim kana mesin capping.

Lamun diaméterna botol / kendi anjeun badag, Anjeun bisa milih diaméterna badag unscrambling ngarobah tabel, kayaning diaméterna 1000mm, diaméterna 1200mm, diaméterna 1500mm.Mun botol anjeun / kendi diaméterna leutik, Anjeun bisa milih diaméter leutik unscrambling ngarobah tabel, kayaning diaméterna 600mm, diaméterna 800mm.

Mesin capping ngeusian cair otomatis9
Mesin capping ngeusian cair otomatis10

3. Atawa mesin unscrambling otomatis
Seri ieu mesin unscrambling botol otomatis sorts botol buleud otomatis tur nempatkeun wadahna dina conveyor dina speeds nepi ka 80 cpm.Mesin unscrambling ieu ngadopsi sistem waktos éléktronik.Operasina gampang sareng stabil.Mangpaat sacara lega di apoték, kadaharan & inuman, industri kosmetik & perawatan pribadi.

4. mesin panyiri
Mesin labél otomatis dirancang pikeun botol buleud atanapi produk silinder umum anu sanés.Sapertos botol plastik silinder, botol kaca, botol logam.Ieu utamana dipaké pikeun panyiri tina botol buleud atawa peti buleud dina dahareun jeung inuman, ubar, jeung industri kimia sapopoé.
■ Labeling stiker timer napel di luhur, datar atawa badag beungeut radians produk.
■ Produk lumaku: botol kuadrat atawa datar, cap botol, komponén listrik jsb.
■ Labels lumaku: stiker napel di roll.

Mesin capping ngeusian cair otomatis11

jasa kami

1. Urang bakal ngajawab patarosan anjeun dina 12 jam.
2. waktos jaminan: 1 taun (bagian utama pikeun anjeun kalawan bébas dina 1 taun, kayaning motor).
3. Kami bakal ngirim manual instruksi Inggris sareng ngoperasikeun pidéo mesin pikeun anjeun.
4. jasa saatos-jualan: Urang bakal nuturkeun nepi konsumén urang sadaya waktu sanggeus ngajual kaluar mesin sarta ogé bisa ngirim teknisi mancanagara pikeun mantuan Anjeun masang tur ngaluyukeun mesin badag lamun diperlukeun.
5. Asesoris: Urang nyadiakeun suku cadang kalawan harga kalapa mun anjeun peryogi eta.

FAQ

1. Dupi insinyur sadia pikeun ngawula ka luar negeri?
Leres, tapi biaya perjalanan ditanggung ku anjeun.
Pikeun ngahemat biaya anjeun, kami bakal ngirim anjeun pidéo ngeunaan pamasangan mesin rinci lengkep sareng ngabantosan anjeun dugi ka tungtungna.

2. Kumaha urang bisa mastikeun ngeunaan kualitas mesin sanggeus placking urutan?
Sateuacan pangiriman, kami bakal ngirim anjeun gambar sareng pidéo pikeun anjeun pariksa kualitas mesin.
Sareng anjeun ogé tiasa ngatur pamariksaan kualitas ku nyalira atanapi ku kontak anjeun di Cina.

3. Kami sieun anjeun moal ngirim kami mesin sanggeus kami ngirim duit?
Simkuring gaduh lisénsi bisnis urang jeung sertipikat.Sareng sayogi pikeun urang nganggo jasa jaminan perdagangan Alibaba, ngajamin artos anjeun, sareng ngajamin pangiriman waktos sareng kualitas mesin mesin anjeun.

4. Dupi anjeun ngajelaskeun kuring sakabeh proses urus?
1. Asupkeun invoice Kontak atanapi Proforma
2. Atur 30% deposit ka pabrik urang
3. Pabrik ngatur produksi
4. Nguji & ngadeteksi mesin saméméh pengiriman barang
5. Inspected ku customer atawa agénsi katilu ngaliwatan test online atawa situs.
6. Atur pamayaran kasaimbangan saméméh kiriman.

5. Dupi anjeun nyadiakeun layanan pangiriman?
Sumuhun.Punten wartosan kami tujuan akhir anjeun, kami bakal parios sareng departemen pengiriman kami pikeun ngadugikeun biaya pengiriman pikeun rujukan anjeun sateuacan pangiriman.Simkuring gaduh parusahaan angkutan barang diteruskeun urang sorangan, jadi angkutan barang ogé leuwih nguntungkeun.Di Inggris sareng Amérika Serikat nyetél cabang urang sorangan, sareng Inggris sareng Amérika Serikat adat gawé babarengan langsung, ngawasaan sumber daya munggaran, ngaleungitkeun bédana inpormasi di bumi sareng di luar negeri, sadayana prosés kamajuan barang tiasa ngawujudkeun nyata- nyukcruk waktos.Pausahaan asing boga calo adat sorangan jeung pausahaan trailer pikeun mantuan consignee pikeun gancang mupus adat jeung nganteurkeun barang, jeung pastikeun barang anjog aman jeung dina waktu.Pikeun barang anu diékspor ka Inggris sareng Amérika Serikat, konsinyor tiasa konsultasi ka kami upami aranjeunna gaduh patarosan atanapi henteu ngartos.Urang bakal boga staf profésional pikeun masihan respon pinuh.

6. Sabaraha lami waktos ngeusian otomatis & mesin capping?
Pikeun ngeusian standar & mesin capping, waktos kalungguhan nyaéta 25 dinten saatos nampi pamayaran turun anjeun.Sedengkeun pikeun mesin ngaropéa, waktu kalungguhan téh ngeunaan 30-35 poé sanggeus narima deposit Anjeun.Sapertos ngaropea motor, ngaropea fungsi tambahan, jsb.

7. Kumaha upami jasa perusahaan anjeun?
Kami Tops Group fokus kana jasa pikeun nyayogikeun solusi anu optimal pikeun para nasabah kalebet jasa sateuacan penjualan sareng jasa saatos penjualan.Simkuring gaduh mesin stock di showroom pikeun nyieun test pikeun mantuan customer nyieun kaputusan final.Sareng kami ogé gaduh agén di Éropa, anjeun tiasa ngadamel tés dina situs agén kami.Upami anjeun mesen ti agén Éropa kami, anjeun ogé tiasa nampi jasa saatos jual di lokal anjeun.Kami salawasna paduli ngeunaan mesin ngeusian & capping anjeun ngajalankeun sareng jasa saatos-jualan sok aya di sisi anjeun pikeun mastikeun sadayana jalan sampurna kalayan kualitas sareng kinerja anu dijamin.

Ngeunaan jasa saatos-jualan, upami anjeun nempatkeun pesenan ti Shanghai Tops Group, dina garansi sataun, upami ngeusian cair & mesin capping ngagaduhan masalah, kami bakal gratis ngintunkeun suku cadang pikeun ngagantian, kalebet biaya ekspres.Saatos garansi, upami anjeun peryogi suku cadang, kami bakal masihan anjeun suku cadang kalayan harga biaya.Dina hal kasalahan mesin capping anjeun kajantenan, kami bakal ngabantosan anjeun pikeun nganyahokeunana heula, ngirim gambar / pidéo pikeun panduan, atanapi pidéo online langsung sareng insinyur kami pikeun instruksi.

8. Naha anjeun gaduh kamampuan ngarancang sareng ngajukeun solusi?
Tangtosna, urang gaduh tim desain profésional sareng insinyur anu berpengalaman.Salaku conto, upami bentuk botol / toples anjeun khusus, anjeun kedah ngirim conto botol sareng cap anjeun ka kami, maka kami bakal ngarancang pikeun anjeun.

9. Naon bentuk botol / jar tiasa ngeusian mesin cecekelan?
Éta paling cocog pikeun Bunder sareng alun-alun, bentuk anu henteu teratur tina Kaca, Plastik, PET, LDPE, Botol HDPE, peryogi konfirmasi sareng insinyur urang.Botol / kendi karasana kedah tiasa dijepit, atanapi henteu tiasa ngaco.
Industri pangan: sagala jinis kadaharan, botol / kendi rempah, botol inuman.
Industri Farmasi: sagala jinis botol / kendi produk médis sareng kasehatan.
Industri kimia: sagala jinis perawatan kulit sareng botol kosmetik / kendi.

10. Kumaha carana abdi tiasa hargana?
Urang biasana cutatan dina 24 jam sanggeus kami meunang panalungtikan anjeun (Iwal sabtu minggu jeung libur).Mun anjeun pisan urgent pikeun meunangkeun harga, mangga surélék urang atanapi ngahubungan kami ku cara nu sejen ku kituna kami bisa nawiskeun Anjeun cutatan a.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali