SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Taun Pangalaman Manufaktur

Produk

  • Tingkat Tinggi Auto Auger Filler

    Tingkat Tinggi Auto Auger Filler

    Katerangan Umum Ieu jinis pangisi auger semi otomatis tiasa ngalakukeun dosing sareng ngeusian.Alatan desain profésional husus, jadi éta cocog pikeun bahan fluidity atawa low-fluidity, kawas bubuk kopi, tipung gandum, condiment, inuman padet, ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan, dékstrosa, farmasi, bubuk talcum, péstisida tatanén, dyestuff, jeung saterusna. .Fitur ● Lathing auger screw pikeun ngajamin akurasi keusikan tepat ● kontrol PLC jeung tampilan layar toél ● Servo motor drive s ...
  • Single Kepala Rotary Otomatis Auger Filler

    Single Kepala Rotary Otomatis Auger Filler

    Katerangan Umum Séri ieu tiasa dianggo pikeun ngukur, tiasa nahan, ngeusian, beurat dipilih.Éta tiasa janten sadayana set tiasa ngeusian garis kerja sareng mesin anu aya hubunganana, sareng cocog pikeun ngeusian kohl, bubuk glitter, lada, cabé rawit, susu bubuk, tipung béas, bubuk albumen, susu kécap, bubuk kopi, bubuk ubar, panggih jeung bungbu, jsb. Pamakéan mesin: -Mesin ieu cocog pikeun rupa-rupa bubuk kayaning: -Susu bubuk, tipung, béas bubuk, ...
  • Pangisi Bubuk Kepala Ganda (artikel)

    Pangisi Bubuk Kepala Ganda (artikel)

    Harti Pangisi bubuk sirah ganda nyayogikeun fenomena sareng komposisi anu paling modéren pikeun ngaréspon kana pangabutuh industri, sareng éta disertifikasi GMP.Mesin mangrupikeun konsép téknologi bungkusan Éropa, ngajantenkeun perenah langkung masuk akal, awét, sareng dipercaya pisan.Urang ngalegaan ti dalapan ka dua belas stasiun.Hasilna, sudut rotasi tunggal turntable parantos dikirangan sacara signifikan, ningkatkeun laju jalan sareng stabilitas sacara signifikan.Mesin nyaéta ...
  • Keusikan linier botol buleud sareng garis bungkusan

    Keusikan linier botol buleud sareng garis bungkusan

    Katerangan: Mesin dosing sareng ngeusian sareng opat sirah auger mangrupikeun modél kompak anu nyéépkeun sakedik rohangan sareng ngeusian opat kali langkung gancang tibatan sirah auger tunggal.Mesin ieu mangrupikeun solusi pikeun nyumponan kabutuhan garis produksi.Hal ieu dikawasa ku sistem terpusat.Unggal jalur gaduh dua sirah ngeusian, masing-masing tiasa ngalaksanakeun dua ngeusian mandiri.A conveyor screw horizontal kalawan dua outlet bakal eupan bahan kana dua hoppers auger.Prinsip Kerja: -Filler 1 sareng ...
  • Tiasa ngeusian sareng garis produksi bungkusan

    Tiasa ngeusian sareng garis produksi bungkusan

    Katerangan: Mesin dosing sareng ngeusian sareng opat sirah auger mangrupikeun modél kompak anu nyéépkeun sakedik rohangan sareng ngeusian opat kali langkung gancang tibatan sirah auger tunggal.Mesin ieu mangrupikeun solusi pikeun nyumponan kabutuhan garis produksi.Hal ieu dikawasa ku sistem terpusat.Unggal jalur gaduh dua sirah ngeusian, masing-masing tiasa ngalaksanakeun dua ngeusian mandiri.A conveyor screw horizontal kalawan dua outlet bakal eupan bahan kana dua hoppers auger.Prinsip Kerja: -Filler 1 sareng ...
  • Otomatis Auger Filler

    Otomatis Auger Filler

    Katerangan Umum Mesin Ieu lengkep, solusi ekonomis pikeun ngeusian garis produksi Anjeun requirements.can ukur jeung ngeusian bubuk jeung granular.Ieu diwangun ku sirah ngeusian, hiji conveyor ranté motorized mandiri dipasang dina kokoh, base pigura stabil, jeung sagala asesoris diperlukeun pikeun reliably mindahkeun jeung posisi wadahna pikeun ngeusian, dispense jumlah diperlukeun produk, lajeng gancang mindahkeun peti dieusian jauh ka séjén. parabot dina garis anjeun (misalna cappers, l...
  • Mesin ngeusian bubuk Semi-Otomatis

    Mesin ngeusian bubuk Semi-Otomatis

    Naha anjeun milarian pangisi bubuk pikeun panggunaan rumah tangga sareng komérsial?Teras we gaduh sadayana anu anjeun peryogikeun.Teraskeun maca!

  • Mesin ngeusian Auger Semi-Otomatis

    Mesin ngeusian Auger Semi-Otomatis

    Katerangan Produk Jenis ieu tiasa ngalakukeun dosing sareng ngeusian padamelan.Alatan desain profésional husus, jadi éta cocog pikeun bahan fluidic atawa low-fluidity, kawas bubuk kopi, tipung gandum, condiment, inuman padet, ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan, dékstrosa, farmasi, bubuk aditif, talcum powder, péstisida tatanén, dyestuff, teras salajengna.Fitur Lathing auger screw pikeun ngajamin akurasi ngeusian anu tepat Kontrol PLC sareng tampilan layar rampa Servo motor drive screw pikeun ngajamin ...
  • Ganda aci ngawelah mixer
  • Screw Conveyor

    Screw Conveyor

    Katerangan Produk Katerangan Aplikasi Mesin Capping Botol mangrupikeun mesin capping otomatis pikeun pencét sareng tutup tutup dina botol.Ieu husus dirancang pikeun garis packing otomatis.Béda sareng mesin capping jinis intermittent tradisional, mesin ieu mangrupikeun jinis capping kontinyu.Dibandingkeun sareng capping intermittent, mesin ieu langkung épisién, mencét langkung kedap, sareng kirang ngarugikeun kana tutupna.Ayeuna éta loba dilarapkeun dina dahareun, farmasi, tatanén, kimia ...
  • Aci tunggal ngawelah mixer

    Aci tunggal ngawelah mixer

    Katerangan Produk Modél Fitur Utama TPS-300 TPS-500 TPS-1000 TPS-1500 TPS-2000 TPS-3000 Volume Éféktif(L) 300 500 1000 1500 2000 3000 Volume pinuh(L) 820 50.000 Ratio (L) 420 50.0.8 0.0 6.0 6.0 6.0 5.0 6.0 0.00 Laju péngkolan(rpm) 53 53 45 45 39 39 kakuatan 5,5 7,5 11 15 18,5 22 Total beurat(kg) 660 900 1380 1850 2350 2900 Total ukuran 1330*1130*1010 1330*1130*1018 ...
  • Mesin bungkusan kantong otomatis

    Mesin bungkusan kantong otomatis

    Bubuka singket Produk Bagged tiasa ditingali dimana-mana dina kahirupan urang, naha anjeun terang kumaha ngabungkus produk ieu kana kantong?Salian manual, mesin ngeusian semi-otomatis, kalolobaan produk bagging mangrupikeun mesin bungkusan otomatis otomatis pikeun ngahontal bungkusan.Mesin bungkusan kantong otomatis lengkep tiasa ngalengkepan pambukaan kantong, bukaan seleting, ngeusian, fungsi sealing panas.Ieu loba dipaké dina loba widang kayaning industri pangan, industri kimia, Industri farmasi, tatanén ...