SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Taun Pangalaman Manufaktur

Mesin panyiri otomatis Pikeun botol buleud

Katerangan pondok:

Mesin labél botol ekonomis, mandiri sareng gampang dioperasikeun.mesin panyiri botol otomatis dilengkepan pangajaran otomatis sareng layar rampa pamrograman.microchip diwangun-di nyimpen Setélan pakasaban béda, sarta konvérsi téh gancang jeung merenah.


Rincian produk

Tag produk

Video

Abstrak deskriptif pikeun mesin labél stiker botol

Mesin labél botol ekonomis, mandiri sareng gampang dioperasikeun.mesin panyiri botol otomatis dilengkepan pangajaran otomatis sareng layar rampa pamrograman.microchip diwangun-di nyimpen Setélan pakasaban béda, sarta konvérsi téh gancang jeung merenah.

■ Labeling stiker timer napel di luhur, datar atawa badag beungeut radians produk.
■ Produk lumaku: botol kuadrat atawa datar, cap botol, komponén listrik jsb.
■ Labels lumaku: stiker napel di roll.

Fitur konci pikeun mesin labél botol buleud otomatis

■ Laju panyiri nepi ka 200 CPM
■ System Control layar rampa kalawan Mémori Proyék
■ Kadali operator lempeng lempeng
■ Alat panyalindungan full-set tetep operasi ajeg tur dipercaya
■ Pamecahan masalah dina layar & Menu Pitulung
■ pigura stainless steel
■ Open Frame design, gampang pikeun ngaluyukeun jeung ngarobah labél nu
■ Variabel Speed ​​kalawan motor stepless
■ Label Count Down (pikeun ngajalankeun tepat jumlah set labél) pikeun Otomatis Pareum
■ Labeling otomatis, gawéna mandiri atawa disambungkeun ka garis produksi
■ Stamping Coding Alat téh pilihan

Spésifikasi pikeun mesin labél otomatis

Arah gawé

Kénca → Katuhu (atawa Katuhu → Kénca)

Diaméter botol

30 ~ 100 mm

Lebar labél (max)

130 mm

Panjang labél (max)

240 mm

Laju labél

30-200 botol / menit

Laju conveyor (max)

25m / mnt

Sumber kakuatan & konsumsi

0,3 KW, 220v, 1 Ph, 50-60HZ (Opsional)

Diménsi

1600mm×1400mm×860mm ( L × W × H )

Beurat

250 kg

Aplikasi

■ Kosmétik / perawatan pribadi

■ Kimia rumah tangga

■ Dahareun & inuman

■ Nutraceuticals

■ Farmasi

Mesin Labeling Otomatis Pikeun botol buleud2

Komponén utama mesin labél stiker

spésifikasi

merek

Pabrik

HMI

Layar rampa (Delta)

Delta éléktronik

PLC

Mitsubishi

Mitsubishi Éléktronik

konverter frékuénsi

Mitsubishi

Mitsubishi Éléktronik

Motor penarik labél

Delta

Delta éléktronik

Motor conveyor

WANSHSIN

Tai wan

WANSHSIN

Ngurangan conveyor

WANSHSIN

Tai wan

WANSHSIN

sensor inspeksi labél

Panasonic

Panasonic Corporation

Sénsor pamariksaan botol

Panasonic

Panasonic Corporation

silinder maneuh

AirTAC

AirTACgrup internasional

klep solenoid dibereskeun

AirTAC

AirTACgrup internasional

Rincian

Separator botol bisa ngadalikeun laju conveying botol ku nyaluyukeun speed separator, sarta operasi basajan tur merenah.

Mesin Labeling Otomatis Pikeun botol buleud001
Mesin Labeling Otomatis Pikeun botol buleud002

Roda leungeun tiasa naek sareng nurunkeun sadayana méja panyiri.

Mesin Labeling Otomatis Pikeun botol buleud004
Mesin Labeling Otomatis Pikeun botol buleud003

The screw tinggal bar bisa nahan sakabeh tabel panyiri sarta nyieun tabel dina tingkat anu sarua.

Mesin Labeling Otomatis Pikeun botol buleud7
Mesin Labeling Otomatis Pikeun botol buleud8

bagian listrik brand kawentar dunya.

Alat panyiri dikawasa ku silinder hawa.

Mesin Labeling Otomatis Pikeun botol buleud005
Mesin Labeling Otomatis Pikeun botol buleud006

Motor léngkah tiasa disaluyukeun kana motor servo.

Layar rampa téh basajan tur gampang pikeun beroperasi.

Mesin Labeling Otomatis Pikeun botol buleud11
Mesin Labeling Otomatis Pikeun botol buleud12

Témbongkeun pabrik

Mesin Labeling Otomatis Pikeun botol buleud15
Mesin Labeling Otomatis Pikeun botol buleud14
Mesin Labeling Otomatis Pikeun botol buleud15

  • saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali