SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Taun Pangalaman Manufaktur

Bubuk bungkusan Line

Katerangan pondok:

Dina dasawarsa katukang, kami parantos ngararancang ratusan solusi bungkusan campuran pikeun konsumén urang, nyayogikeun mode kerja anu efisien pikeun para nasabah di daérah anu béda.


Rincian produk

Tag produk

Video

Shanghai Tops Group Co., Ltd. nyaéta produsén profésional pikeun bubuk sareng sistem bungkusan granular.Specilize dina widang ngarancang, manufaktur, ngarojong tur ngalayanan hiji garis lengkep mesin pikeun rupa béda bubuk jeung produk granular.Target utama urang damel nyaéta nawiskeun produk anu aya hubunganana sareng industri pangan, industri pertanian, industri kimia, sareng widang apoték sareng seueur deui.

Dina dasawarsa katukang, kami parantos ngararancang ratusan solusi bungkusan campuran pikeun konsumén urang, nyayogikeun mode kerja anu efisien pikeun para nasabah di daérah anu béda.

Bubuk bungkusan Line1
Bubuk bungkusan Line2

Prosés gawé

Jalur produksi ieu diwangun ku mixers.Bahan disimpen dina mixers sacara manual.
Lajeng bahan baku bakal dicampur ku mixer jeung asupkeun Hopper transisi feeder.Lajeng aranjeunna bakal dimuat sarta diangkut kana Hopper of auger filler nu bisa ngukur sarta ngadistribusikaeun bahan kalawan jumlah nu tangtu.
Pangisi Auger tiasa ngontrol padamelan screw feeder, dina hopper filler auger, aya sensor tingkat, éta masihan sinyal pikeun screw feeder nalika tingkat bahan rendah, teras feeder screw bakal jalan otomatis.
Nalika hopper pinuh ku bahan, sensor tingkat masihan sinyal ka screw feeder na screw feeder bakal eureun gawé otomatis.

Garis produksi Ieu cocog pikeun duanana botol / jar jeung kantong keusikan, Kusabab éta lain mode kerja pinuh otomatis, éta cocog pikeun konsumén jeung kapasitas produksi rélatif leutik.

akurasi ngeusian tinggi

Kusabab prinsip pangukuran auger filler nyaéta ngadistribusikaeun bahan ngaliwatan screw, akurasi screw langsung nangtukeun akurasi distribution bahan.
screws ukuranana leutik diolah ku mesin panggilingan pikeun mastikeun yén wilah unggal screw sagemblengna equidistant.Tingkat maksimum akurasi distribusi bahan dijamin.

Sajaba ti éta, motor server swasta ngadalikeun unggal operasi screw nu, motor server swasta.Numutkeun paréntah, servo bakal ngalih ka posisi sareng nahan posisi éta.Ngajaga akurasi ngeusian anu saé tibatan motor léngkah.

Garis Bungkusan Bubuk3

Gampang beresih

Sadaya mesin TOPS didamel tina stainless steel 304, bahan stainless steel 316 sayogi dumasar kana bahan karakter anu béda sapertos bahan Corrosive.

Unggal sapotong mesin disambungkeun ku las pinuh sarta Polandia, kitu ogé celah samping Hopper, éta las pinuh sarta euweuh gap aya, pisan gampang pikeun ngabersihan.

Candak desain Hopper of auger filler contona, Sateuacan, Hopper ieu digabungkeun ku luhur jeung ka handap hoppers sarta unconvenient mun ngabongkar tur bersih.

kami geus ningkat desain satengah kabuka tina Hopper nu, teu perlu ngabongkar asesoris sagala, ngan perlu muka ngaitkeun release rusuh tina Hopper dibereskeun pikeun ngabersihan Hopper nu.

Greatly ngurangan waktu pikeun ngaganti bahan jeung ngabersihan mesin.

Jalur bungkusan bubuk4

Gampang dioperasikeun

Sadaya mesin TP-PF Series diprogram ku PLC sareng layar Toél, Operator tiasa nyaluyukeun beurat ngeusian sareng ngalakukeun setélan parameter dina layar toél langsung.

SHANGHAI TOPS geus dirancang ratusan solusi bungkusan dicampur, kalawan bébas ngahubungan kami meunang solusi packing Anjeun.

Garis Bungkusan Bubuk5

  • saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali