SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Taun Pangalaman Manufaktur

Mesin ngeusian bubuk

  • Bubuk Auger Filler

    Bubuk Auger Filler

    Shanghai Tops-group mangrupikeun produsén mesin pengisi pangisi auger.Kami gaduh kapasitas produksi anu saé ogé téknologi canggih pangisi bubuk auger.Simkuring gaduh servo auger filler patén penampilan.

  • Mesin ngeusian bubuk

    Mesin ngeusian bubuk

    Mesin ngeusian bubuk tiasa ngalakukeun dosing sareng ngeusian padamelan.Alatan desain profésional husus, jadi éta cocog pikeun bahan fluidic atawa low-fluidity, kawas bubuk kopi, tipung gandum, condiment, inuman padet, ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan, dékstrosa, farmasi, bubuk aditif, talcum powder, péstisida tatanén, dyestuff, teras salajengna.