SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Taun Pangalaman Manufaktur

Rotary tipe kantong mesin packing

Katerangan pondok:

Gampang beroperasi, ngadopsi PLC canggih ti Jerman Siemens, dikawinkeun ku layar toél jeung sistem kontrol listrik, antarbeungeut lalaki-mesin ramah.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

■ Gampang beroperasi,ngadopsi PLC canggih ti Jerman Siemens, dikawinkeun ku layar rampa jeung sistem kontrol listrik, antarbeungeut lalaki-mesin ramah.
■ konversi Frékuénsi ngaluyukeun laju: mesin ieu ngagunakeun alat-alat konversi frékuénsi, bisa disaluyukeun dina rentang nurutkeun pangabutuh kanyataanana dina produksi.
■ mariksa otomatis: euweuh pouch atawa pouch kasalahan kabuka, euweuh eusian, euweuh segel.kantong bisa dipaké deui, ulah wasting bahan packing jeung bahan baku.
■ Alat kaamanan: Mesin eureun di tekanan hawa abnormal, manaskeun disconnection alarem.
■ Lebar tina kantong bisa disaluyukeun ku motor listrik.Pencét tombol-kontrol tiasa nyaluyukeun lebar klip, gampang dioperasikeun, sareng ngahémat waktos.
■ Ieu cocog jeung panto kaamanan kaca.mesin bakal eureun gawé mun anjeun muka panto.Sangkan bisa ngajaga kasalametan operator.Dina waktos anu sami, éta tiasa nyegah lebu.
■ Huff, jepitan meatus kantong nalika nempatkeun saluran angin kana eta, teras huff pikeun muka nepi kantong pinuh ka handap dina urutan ulah mudal bahan tina kantong lamun eta teu dibuka pinuh.
■ Paké bearing plastik, teu perlu ditunda minyak, kirang polusi.
■ Paké euweuh pompa vakum minyak, ulah ngotoran lingkungan dina produksi.
■ The packing bahan leungitna low, naon mesin ieu dipaké kantong preformed, pola kantong sampurna sarta ngabogaan kualitas luhur bagian sealing, ieu ningkat spésifikasi produk.
■ Produk atawa paking kantong bagian kontak ngadopsi stainless steel atawa bahan séjén nu akur jeung sarat hygienic dahareun, ngajamin kabersihan jeung kaamanan pangan.
■ Kalawan feeders béda robah jadi pak padet, cair, cair kandel, bubuk jeung saterusna.
■ The packing kantong cocog dina rentang éksténsif, cocog pikeun sanyawa multi-lapisan, monolayer pe , PP jeung saterusna Preformed kantong dijieun ku pilem jeung kertas.

Spésifikasi

Posisi gawé

Dalapan- posisi gawé

Bahan kantong

Laminated pilem

Pola kantong

Flat, kantong nangtung, seleting

Ukuran kantong

W: 100-210mm L:100-350mm(bisa jadiadatized)

Laju

10-40kantong / mnt (Laju gumantung kana status produk sareng beurat ngeusian)

Beurat

1700KGS/ 2000 KGS

Voltaseu

380V 3fase 50HZ / 60HZ(tiasa 220v atanapi 480v)

Total kakuatan

4.5KW

Kompres hawa

0,6m3 / mnt (suplai ku pamaké)

Diménsi

2450*1880*1900mm

Prosés gawé

1: Méré kantong
2: Tanggal Coding
3: Buka seleting
4: Buka luhur jeung handap
5: ngeusian
6: Cadangan
7: Nutup seleting, sarta sealing
8: Ngabentuk jeung output

Daptar konfigurasi

NO.

BARANG DESKRIPSI

MODÉL

AREA PRODUKSI

1

PLC

 

Delta

2

LAYAR CABAK

 

Delta

3

Transduser

G110

Jérman mani

4

Kotak kaméra

GJC100-8R-120

LIZHONG ZHEJIANG

5

Pompa vakum

VT4.25 3PH 0.75KW F10

Jérman BECKER

6

NYETAK

NY-803

ZHANGZHOU NANYUN

7

VACUUM FILTER

AFC3000

SHANGHAI SUONUO

8

Leuwih / handapeun pelindung tegangan

RDX16-63GQ

JALMA LISTRIK

9

Pindah hawa

 

PERANCIS SCHEINDER

10

Relay listrik sayaga

 

PERANCIS SCHEINDER

11

SWITCH TEKANAN DIGITAL

AW30-02B-X465A

JEPANG SMC

JEPANG SMC

12

Klep

 

13

CYLINDER

 

JEPANG SMC

14

Relay

LY2N-J 24V DC

JEPANG OMRON

MY2N-J 24V AC

JEPANG OMRON

15

KONTROL SUHU

CO-PERCAYA

SHENZHEN HEXIN

16

LINEAR BEARING

JVM-02-25

Jérman IGUS

JVM-02-20

17

SWITCH deukeut

TC-Q5MC1-Z

JEPANG OMRON

18

encoder coder

A38S-6-360-2-N-24

XIANYA WUXI

Pameran pabrik

Rotary tipe kantong mesin packing1
Rotary tipe kantong mesin packing2

  • saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali