SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Taun Pangalaman Manufaktur

Mesin bungkusan nangtung otomatis

Katerangan pondok:

Mesin packing pouch pinuh otomatis tiasa ngadamel kantong ngabentuk, ngeusian sareng nutup sacara otomatis.Mesin pembungkus kantong otomatis tiasa dianggo sareng pangisi auger pikeun bahan bubuk, sapertos, bubuk cuci, susu bubuk jsb.


Rincian produk

Tag produk

Aplikasi pikeun mesin packing pouch

Mesin packing pouch pinuh otomatis tiasa ngadamel kantong ngabentuk, ngeusian sareng nutup sacara otomatis.Mesin packing pouch otomatis tiasa dianggo sareng pangisi auger pikeun bahan bubuk, sapertos, bubuk cuci, susu bubuk jsb mesin packing kantong leutik ogé tiasa damel sareng timbangan linier atanapi timbangan multihead pikeun bahan anu henteu teratur granulated kalebet tuangeun kembung, gula Candy, jsb.

TP-V runtuyan Otomatis Vertical06
TP-V runtuyan Otomatis Vertical05
TP-V runtuyan Otomatis Vertical04
TP-V runtuyan Otomatis Vertical03
runtuyan TP-V otomatis Vertical02
TP-V runtuyan Otomatis Vertical01

Fitur pikeun mesin packing pouch cair

■ layar rampa Komputerisasi, gampang pikeun ngaluyukeun jeung beroperasi, sarta gampang pikeun ngarobah produk, kalawan sistem penampilan iwal, gampang jeung gancang pikeun ngalereskeun;
■ Gerakan pigura segel horizontal ieu dikawasa ku transduser, laju pindah pigura segel horizontal bisa disaluyukeun dina layar toél sukarela;
■ encoder nu ngatur waktu gawe segel nangtung, segel horizontal, cutter ect elemen pindah akurat, sarta eta bisa disaluyukeun dina layar toél;
■ Bisa jadi otomatis rengse nyieun tas, sealing, percetakan, sarta fungsi pilihan: sistem kantong disambungkeun, gaya Éropa punching liang, sistem nitrogén, jsb;
■ Desain kalawan alarming pikeun bahan clipping, panto unclosed, pilem digulung dina posisi salah, euweuh tape print, euweuh pilem digulung jsb;bisa disaluyukeun dina layar toél pikeun film ngajalankeun simpangan;
■ Desain canggih ensures yén éta pisan merenah pikeun adjustment, operasi jeung perawatan nalika pamakéan profési béda;
■ Bisa rupa-rupa jeung sagala jinis parabot pangukuran otomatis di imah jeung di mancanagara.

Parameter téknis pikeun mesin bungkusan kantong bungbu

Modél TP-V302 TP-V320 TP-V430 TP-V530
Ukuran Paket Kantong segitiga: L = 20-250 mm W = 20-75 mm;
Kantong bantal: L=20-250 mm W=20-160 mm
L=50-220mm W=30-150 mm L = 80-300mm W = 60-200mm L=70-330mm W=70-250mm
Laju bungkusan 35-120 kantong / mnt 35-120 kantong / menit 35-90 kantong / mnt 35-90 kantong / menit
Narik Sabuk Tipe Alat sealing horizontal Alat sealing horizontal Ku sabuk By belt
Pasokan listrik sareng listrik AC220V, 50-60Hz, 3KW AC220V, 50-60Hz, 3KW AC220V, 50-60Hz, 3KW AC220V, 50-60Hz, 3KW
Konsumsi hawa dikomprés 0,6MPA 250NL/min 0,6MPA 250NL/min 0,6MPA 250NL/min 0,6MPA 250NL/min
Total beurat 390 kg 380 kg 380 kg 600 kg
Diménsi L1620×W1160×H1320 L960×W1160×H1250 L1020×W1330×H1390 L1300×W1150×H1500

Konfigurasi pilihan pikeun pouch packing harga mesin

1) Printer
2) alat gusset
3) Parabot inflator
4) Pothook / liang-punching fungsi (buleud atawa Euro slot / liang jeung sajabana)
5) alat Pra-clamping of sealing horizontal
6) Produk-klip alat tina sealing horizontal
7) alat-alat ngirim kartu promosi jualan otomatis
8) Alat strip pilem promosi penjualan otomatis di luar kantong

Poto lengkep pikeun produsén mesin packing pouch

1. Kerah tipe kantong urut
Kantong langkung saé sareng rapih, kalayan akurasi anu langkung luhur

2. Sistim narik pilem
Servo drive pikeun sistem feed pilem sareng vakum ngamungkinkeun pikeun posisi anu akurat sareng gampang disaluyukeun

TP-V runtuyan Otomatis Vertical08
TP-V runtuyan Otomatis Vertical07

3. Sistim pilem
A mandrel ngamungkinkeun gancang & gampang parobahan pilem

4. Printer kode

runtuyan TP-V otomatis Vertical009
TP-V runtuyan Otomatis Vertical10

5. Sealing sarta motong bagian

TP-V runtuyan Otomatis Vertical12

6. Pakakas

TP-V runtuyan Otomatis Vertical11

Kabinet listrik: layar rampa Siemens, supir Panasonic sareng PLC.
layar rampa komputerisasi, gampang pikeun nyaluyukeun jeung beroperasi, sarta gampang pikeun ngarobah produk, kalawan sistem penampilan iwal, gampang jeung gancang pikeun ngalereskeun.

TP-V runtuyan Otomatis Vertical13
TP-V runtuyan Otomatis Vertical14

Gawéna kalawan auger filler pikeun
packing produk bubuk

runtuyan TP-V otomatis Vertical15

Gawéna sareng weihger linier atanapi multihead weigher pikeun bungkusan produk granular

TP-V runtuyan Otomatis Vertical16

pangropéa mesin

Aci jeung bearing kudu lubricated rutin.


  • saméméhna:
  • Teras: