SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Taun Pangalaman Manufaktur

Campur Cairan

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Bubuka

The mixer cair nyaéta pikeun-speed low aduk, dispersi tinggi, ngabubarkeun, sarta blending viskositas béda produk cair jeung padet.Mesinna cocog pikeun émulsifikasi farmasi.Kosmétik sareng produk kimia anu saé, khususna anu gaduh viskositas matriks anu luhur sareng eusi padet.

Struktur: diwangun ku pot pangémulsi utama, pot cai, pot minyak, sarta pigura karya.

Prinsip gawé

Motor tindakan minangka komponén drive pikeun propel roda segitiga pikeun muterkeun.Bahan-bahan anu tuntas dicampur, dicampurkeun, sarta diaduk seragam ngagunakeun speed adjustable aduk ngawelah dina pot jeung homogenizer di handap.Prosedur ieu basajan, low-noise, sarta stabil.

Aplikasi

Campur cair dilarapkeun ka seueur industri, sapertos farmasi, kadaharan, perawatan pribadi, kosmétik, sareng industri kimia.

Industri farmasi: sirop, salep, cairan lisan sareng seueur deui

Industri pangan: sabun, coklat, jeli, inuman sareng seueur deui

Industri perawatan pribadi: sampo, gél pancuran, pembersih wajah sareng seueur deui

Industri kosmétik: krim, kalangkang panon cair, panghapus makeup sareng seueur deui

Industri kimia: cet minyak, cet, lem sareng seueur deui

Fitur

- Campuran bahan viskositas tinggi idéal pikeun produksi masal industri.

- Desain unik sabeulah spiral mastikeun yén bahan viskositas anu luhur diangkut ka luhur sareng ka handap kalayan henteu aya rohangan.

- Tata perenah katutup tiasa nyegah lebu ngambang di langit, sareng sistem vakum ogé tiasa diaksés.

Spésifikasi

Modél

Éféktif

volume (L)

Ukuran tank

(D * H) (mm)

Total

Jangkungna (mm)

Motor

kakuatan (kw)

Laju agitator (r / mnt)

TPLM-500

500

Φ800x900

1700

0.55

63

TPLM-1000

1000

Φ1000x1200

2100

0.75

TPLM-2000

2000

Φ1200x1500

2500

1.5

TPLM-3000

3000

Φ1600x1500

2600

2.2

TPLM-4000

4000

Φ1600x1850

2900

2.2

TPLM-5000

5000

Φ1800x2000

3150

3

TPLM-6000

6000

Φ1800x2400

3600

3

TPLM-8000

8000

Φ2000x2400

3700

4

TPLM-10000

10000

Φ2100x3000

4300

5.5

Urang bisa ngaropea parabot nurutkeun sarat customer.

Lambaran Data Tangki

Bahan 304 atanapi 316 stainless steel
Insulasi Lapisan tunggal atanapi nganggo insulasi
Tipe Top Kepala

Piring luhur, Buka tutup luhur, datar luhur

Tipe handap Dish handap, Conical handap, Datar handap
Jenis agitator impeller, jangkar, turbin, geser tinggi, mixer magnét, jangkar mixer kalawan scraper
mixer magnét, Jangkar mixer kalawan scraper
Jero Finsh Eunteung digosok Ra <0.4um
Luar Réngsé 2B atanapi Satin Finish

Konfigurasi baku

9

Gambar lengkep

10

Udung
Bahan stainless steel, tutup satengah muka.
Pipa: Sadaya bagian eusi sambungan patuh kana standar kabersihan GMP SUS316L, asesoris kelas Sanitasi sareng klep dianggo.

11

Sistim kontrol listrik
(Tiasa disaluyukeun kana layar PLC + Toel)

12

Sabeulah scraper jeung ngawelah stirrer

- polishing pinuh ku 304 stainless steel

- Daya tahan sareng tahan ngagem

- Gampang pikeun ngabersihan

13

Homogénizer

- Homogenizer pikeun Bawah (tiasa disaluyukeun kana homogenizer luhur)

- SUS316L mangrupikeun bahan.

- Daya motor ditangtukeun ku kapasitas.

- DELTA inverter, rentang speed: 0-3600rpm

- Métode ngolah: Sateuacan assembly, rotor na stator rengse kalayan kawat-motong machining sarta digosok.

Pilihan

14

Platform ogé tiasa nambihan kana panci campuran.Dina platform, kabinét kontrol dilaksanakeun.Pemanasan, kadali laju campur, sareng waktos pemanasan sadayana dilaksanakeun dina sistem operasi terpadu anu mangrupikeun struktur pikeun operasi anu efisien.

15

Anjeun tiasa make saloba wilah béda sakumaha rék.

16

Bahan dipanaskeun atanapi tiis ku pemanasan dina jaket, gumantung kana sarat tina prosés manufaktur.Setel suhu khusus, nalika suhu ngahontal tingkat anu diperyogikeun, alat pemanasan bakal otomatis pareum.

17

A mixer cair jeung gauge tekanan disarankeun pikeun bahan kentel.

Pangiriman & bungkusan

18

Tim Tops Grup

19
20

Kunjungan Palanggan

21
22
23
24

Service Loka Palanggan
Dina 2017, dua insinyur urang ngumbara ka pabrik klien di Spanyol nyadiakeun layanan sanggeus-jualan.

25

Taun 2018, insinyur ngadatangan pabrik klien di Finlandia pikeun jasa saatos-jualan.

26

Sértipikat Grup Tops

27

Kualifikasi sarta Service
- GARANSI DUA TAHUN, GARANSI MESIN TILU TAHUN, LAYANAN SELAMANYA
(Layanan jaminan bakal disayogikeun upami karusakanna sanés akibat tina kasalahan manusa atanapi operasi anu teu leres.)
- Nyadiakeun bagian aksésori kalawan harga nu lumrah.
- Update konfigurasi sarta program rutin.
- Dina 24 jam, réspon kana patarosan naon waé.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali