SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Taun Pangalaman Manufaktur
  • Tentang Kami
  • Tentang Kami
  • Tentang Kami

tentang Kami

wilujeng sumping

Shanghai Tops Group Co., Ltd. diadegkeun dina taun 2000, mangrupikeun produsén profésional anu kalibet dina panalungtikan, pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa bubuk & granule sareng garis packing, ogé proyék turnkey anu aya hubunganana.Kami ngahususkeun dina widang ngarancang, manufaktur, ngajual, sareng ngalayanan garis lengkep mesin pikeun rupa-rupa bubuk sareng produk granular, target utama kami damel nyaéta nawiskeun solusi bungkusan anu aya hubunganana sareng industri pangan, industri pertanian, industri kimia, sarta widang apoték jsb.

maca deui

News & Kajadian

kana urang
  • Anjeun Nomer 1 Dipercanten Produsén Adun Bubuk
    Manufa Adun Bubuk Terpercaya Nomer 1 Anjeun...
    2022-11-29
    Nyadiakeun rupa-rupa mesin mixer.Kualitas dipercaya sareng langkung ti 21 taun pangalaman manufaktur.Shanghai Tops Grup ngembangkeun pita mixer dina tipe anyar alat campur kode nu int ...
  • Salah sahiji Produsén Pita Blénder Pangalusna di Cina
    Salah sahiji Pabrikan Blénder Pita Pangalusna ...
    2022-11-26
    Pita Blénder anu inovatif pisan.Ngajamin boga jaminan-layanan pinuh dina sagala jinis Mesin.Kumaha carana ngajaga Blénder pita pikeun awét nyaéta patarosan anu sering ditaroskeun saatos mésér ...
maca deui

Sertifikasi

ngahargaan
  • Sertipikat
  • Sertipikat
  • Sertipikat
  • Sertipikat