SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Taun Pangalaman Manufaktur

Warta

  • Kumaha Ngabentuk Garis Bungkusan?

    Kumaha Ngabentuk Garis Bungkusan?

    Garis produksi pikeun ngeusian botol sareng kendi sacara otomatis Jalur produksi ieu kalebet mesin ngeusian auger otomatis kalayan conveyor linier pikeun bungkusan otomatis sareng ngeusian botol...
    Maca deui
  • Pamakéan Mesin Pengeusian Bubuk Auger dina Rupa-rupa Jalur Produksi

    Pamakéan Mesin Pengeusian Bubuk Auger dina Rupa-rupa Jalur Produksi

    Hayu urang ngajalajah rupa-rupa jalur produksi anu gampang diaksés!● garis produksi Semi-otomatis Pagawe dina garis produksi ieu bakal ...
    Maca deui
  • Jenis Kantong badag

    Jenis Kantong badag

    Modél tipe kantong badag ieu utamana pikeun powders rupa nu gancang spew lebu jeung paménta tinggi-akurasi packing.Mesin ieu ngalakukeun pangukuran, dua-keusikan, sareng padamelan luhur-handap jsb. Dumasar kana sinyal eupan balik anu disayogikeun ku sensor beurat di handap.ABDI...
    Maca deui
  • Otomatis Rotary Tipe

    Otomatis Rotary Tipe

    Jinis Rotary otomatis ieu gaduh desain anu unik anu ngajantenkeun cocog pikeun dosing sareng ngeusian karya kalayan bahan fluidic atanapi low-fluidity sapertos bubuk kopi, tipung gandum, bumbu, inuman padet, ubar Pangajaran sarta Palatihan Atikan, dekstrosa, farmasi, po ...
    Maca deui
  • Jinis Linear Otomatis tina Auger Filler

    Jinis Linear Otomatis tina Auger Filler

    Jinis mesin pangisi auger ieu ngagaduhan anu unik sareng sanggup dosing sareng ngeusian karya.Éta efektif ku seueur industri sapertos farmasi, tatanén, pangan, kimia sareng seueur deui.Lolobana bahan fluidic atawa low-fluidity, kayaning bubuk kopi, tipung gandum, condiments, solid ...
    Maca deui
  • The Semi-Otomatis Tipe Auger Filler

    The Semi-Otomatis Tipe Auger Filler

    Jinis pangisi auger Semi-otomatis ieu sanggup dosing sareng ngeusian karya.Hal ieu dianggo dina industri anu béda sapertos tuangeun, farmasi, kimia sareng seueur deui.Éta mangrupikeun desain profésional khusus, anu ngajantenkeun ...
    Maca deui
  • The Dipaké tina Double-Aci ngawelah Mixer

    The Dipaké tina Double-Aci ngawelah Mixer

    Seuseueurna Industri parantos Diuji "The Double-Shaft Paddle Mixer" di Cina Mesin kualitas luhur disayogikeun.Sertifikasi CE ditawarkeun pikeun sagala jinis mesin.Lamun urang niat p...
    Maca deui
  • Porsi pikeun pasar Bangladesh

    Porsi pikeun pasar Bangladesh

    Dipangaruhan ku ékonomi global, rupa-rupa industri parantos dipangaruhan ku sababaraha tingkat.Tapi produk anu saé bakal salawasna dipilarian ku para nasabah di sakumna dunya henteu paduli naon waé lingkungan éksternal anu kapangaruhan.Di Cina, alatan dampak epi ...
    Maca deui
  • Bédana Antara Ganda

    Bédana Antara Ganda

    Beda Antara a Double-Aci ngawelah Mixer sarta Single-Aci ngawelah Mixer • Mesin keur Pergaulan bubuk, granules sarta jumlah leutik cairan atawa pastes.• Nalika nyampur bahan, aya minimal noise.Naon Beda Antara Dayung Aci Ganda ...
    Maca deui
  • Ngawelah Blénder Kustomisasi

    Ngawelah Blénder Kustomisasi

    Diuji Ku Kalolobaan Industri "The Paddle Blénder" Di Cina mesin kualitas luhur disadiakeun.Boga sertifikasi CE pikeun sadaya jinis mesin.Anjeun tiasa nyaluyukeun Blénder ngawelah ka ...
    Maca deui
  • Shanghai Tops Grup ngawelah mixer

    Shanghai Tops Grup ngawelah mixer

    Lamun meuli mixer ngawelah, anjeun bakal hoyong mastikeun yén mesin téh kualitas luhur ku kituna anjeun bisa make eta pikeun lila.Janten, pikeun blog ayeuna, kuring badé nunjukkeun ka anjeun mixer paddle kualitas luhur anu diproduksi ku Shanghai Tops Group....
    Maca deui
  • Rupa-rupa Adun Bubuk

    Rupa-rupa Adun Bubuk

    Adun bubuk ngagaduhan jinis sareng fungsi anu béda.Unggal jinis dianggo pikeun nyampur bahan anu béda sapertos bubuk, bubuk sareng cair, produk granular, sareng bahan padet.Seuseueurna industri anu nganggo mixer bubuk nyaéta kimia, farmasi, kadaharan sareng pertanian di ...
    Maca deui