SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Taun Pangalaman Manufaktur

Mesin Capping Otomatis

Katerangan pondok:

TP-TGXG-200 Mesin Capping Botol Otomatis dianggo pikeun ngagulung tutup botol sacara otomatis.Hal ieu loba dilarapkeun dina dahareun, farmasi, industri kimia jeung saterusna.Teu aya watesna dina bentuk, bahan, ukuran botol normal sareng tutup screw.Jinis capping kontinyu ngajadikeun TP-TGXG-200 adaptasi kana sagala rupa laju garis packing.


Rincian produk

Tag produk

Video

Katerangan umum

TP-TGXG-200 Mesin Capping Botol Otomatis dianggo pikeun ngagulung tutup botol sacara otomatis.Hal ieu loba dilarapkeun dina dahareun, farmasi, industri kimia jeung saterusna.Teu aya watesna dina bentuk, bahan, ukuran botol normal sareng tutup screw.Jinis capping kontinyu ngajadikeun TP-TGXG-200 adaptasi kana sagala rupa laju garis packing.Mesin ieu ngagaduhan sababaraha tujuan, anu diterapkeun sacara lega sareng gampang dioperasikeun.Ngabandingkeun sareng jinis kerja intermittent tradisional, TP-TGXG-200 langkung éfisién, langkung ketat mencét, sareng nyababkeun kirang ngarugikeun ka caps.

Aplikasi

Mesin capping otomatis tiasa dianggo dina botol sareng tutup screw dina sababaraha ukuran, bentuk sareng bahan.

A. Ukuran botol
Éta cocog pikeun botol kalayan diaméter 20-120mm sareng jangkungna 60-180mm.Tapi tiasa disaluyukeun dina ukuran botol anu cocog di luar rentang ieu ogé.

Mesin Capping Otomatis1

B. Bentuk botol
Mesin capping otomatis tiasa diterapkeun dina sababaraha bentuk sapertos pasagi buleud atanapi bentuk rumit.

Mesin Capping Otomatis2
Mesin Capping Otomatis4
Mesin Capping Otomatis3
Mesin Capping Otomatis5

C. Botol jeung bahan cap
Naon waé kaca plastik atanapi logam, mesin capping otomatis tiasa ngadamel sadayana.

Mesin Capping Otomatis6
Mesin Capping Otomatis7

D. Tipe cap screw
Mesin capping otomatis tiasa ngaco sagala jinis cap screw, sapertos pompa, semprot, tutup tutup sareng saterasna.

Mesin Capping Otomatis8
Mesin Capping Otomatis9
Mesin Capping Otomatis10

E. Industri
Mesin capping otomatis tiasa gabung dina sagala jinis industri henteu masalah éta bubuk, cair, garis packing granule, atanapi éta kadaharan, ubar, kimia atanapi industri anu sanés.Dimana waé aya tutup screw, aya mesin capping otomatis pikeun dianggo.

Konstruksi & prosés gawé

Mesin Capping Otomatis11

Éta diwangun ku mesin capping sareng cap feeder.
1. Cap feeder
2. Cap nempatkeun
3. Pamisah botol
4. Capping roda
5. Botol clamping sabuk
6. Botol conveying sabuk

Di handap ieu prosés gawé

Mesin Capping Otomatis12

Fitur

■ loba dipaké dina botol jeung caps rupa-rupa wangun jeung bahan.

■ PLC & kontrol layar rampa, gampang beroperasi.

■ Operasi gampang jeung adjustment gampang, ngahemat leuwih sumber manusa ogé biaya waktu.

■ speed tinggi na adjustable, nu cocog pikeun sagala jinis garis packing.

■ kinerja stabil sarta akurat tinggi.

■ Hiji tombol dimimitian fungsi brings ngeunaan loba genah.

■ Desain lengkep ngajadikeun mesin beuki humanized tur calakan.

■ Alus rasio on outlook tina mesin, desain tingkat luhur jeung penampilan.

■ Awak mesin dijieunna tina SUS 304, minuhan standar GMP.

■ Sadaya bagian kontak jeung botol jeung lids dijieunna tina kaamanan bahan keur dahareun.

■ Layar tampilan digital pikeun mintonkeun ukuran botol béda, nu bakal merenah pikeun ngarobah botol(Pilihan).

■ sensor Optronic pikeun nyabut botol nu kasalahan capped (Pilihan).

■ Stepped alat angkat pikeun eupan dina lids otomatis.

■ tutup ragrag bagian bisa miceun kasalahan lids jauh (ku hawa niupan jeung beurat ukur).

■ Sabuk pikeun mencét tutupna condong, ku kituna tiasa nyaluyukeun tutupna kana tempat anu leres teras pencét.

Calakan

Paké prinsip kasaimbangan puseur béda dina dua sisi cap, ngan cap arah bener bisa dipindahkeun ka luhur.Cap di arah salah bakal ragrag ka handap otomatis.

Saatos conveyor mawa caps di luhur, blower nu blower caps kana cap track.

Mesin Capping Otomatis13
Mesin Capping Otomatis14

Sensor lids kasalahan tiasa ngadeteksi lids inverted gampang.Caps kasalahan otomatis remover jeung sensor botol, ngahontal éfék capping alus

Pamisah botol bakal misahkeun botol ti silih ku nyaluyukeun laju gerak botol dina posisina.Botol buleud biasana butuh hiji separator, sareng botol kuadrat peryogi dua separator sabalikna.

Mesin Capping Otomatis16
Mesin Capping Otomatis17

Cap kakurangan detecting alat ngadalikeun cap feeder ngajalankeun sarta eureun otomatis.Aya dua sensor dina dua sisi lagu cap, hiji mariksa lamun lagu ieu ngeusi caps, nu séjén pikeun pariksa lamun lagu kosong.

Mesin Capping Otomatis18

Efisien

Laju maksimum conveyor botol sareng cap feeder tiasa ngahontal 100 bpm, anu nyababkeun mesin kecepatan luhur pikeun nyocogkeun sababaraha garis packing.

Tilu pasang roda pulas caps kaluar gancang.Unggal pasangan boga fungsi husus.Pasangan kahiji bisa balik tibalik sangkan hese nempatkeun caps dina posisi bener na.Tapi aranjeunna tiasa ngadamel caps péngkolan ka handap pikeun ngahontal posisi cocok gancang bareng jeung roda pasangan kadua lamun cap normal.Pasangan katilu rada nyaluyukeun kana cap ketat, jadi speed maranéhanana slowest diantara sakabeh roda.

Mesin Capping Otomatis19
Mesin Capping Otomatis20

Merenah

Ngabandingkeun sareng panyesuaian roda leungeun ti supplier anu sanés, hiji tombol pikeun naékkeun atanapi nurunkeun sadayana alat capping langkung merenah.

Opat saklar ti kénca ka katuhu dipaké pikeun nyaluyukeun laju conveyor botol, clamp botol, cap climbing jeung separation botol.Dial tiasa ngabimbing operator pikeun ngahontal laju anu cocog pikeun unggal jinis pakét kalayan gampang.

Mesin Capping Otomatis21
Mesin Capping Otomatis22

Roda leungeun pikeun ngarobah jarak antara dua botol clamp sabuk gampang.Aya dua roda dina dua tungtung sabuk clamping.Puteran ngabalukarkeun operator pikeun ngahontal posisi anu leres nalika ngarobih ukuran botol.

Pindah pikeun nyaluyukeun jarak antara roda capping sareng tutup.The ngadeukeutan jarak, nu tighter cap bakal.Dial mantuan operator pikeun manggihan jarak paling merenah merenah.

Mesin Capping Otomatis23
Mesin Capping Otomatis24

Gampang beroperasi
PLC & kontrol layar rampa jeung program operasi basajan, ngajadikeun karya gampang jeung leuwih efisien.

Mesin Capping Otomatis25
Mesin Capping Otomatis26

Tombol darurat pikeun ngeureunkeun mesin sakaligus dina waktos anu penting, anu ngajaga operator tetep aman.

Mesin Capping Otomatis27

Mesin Capping Botol TP-TGXG-200

Kapasitas

50-120 botol / mnt

Diménsi

2100 * 900 * 1800mm

Diaméter botol

Φ22-120mm (ngaropéa nurutkeun sarat)

Jangkungna botol

60-280mm (ngaropéa nurutkeun sarat)

Ukuran tutup

Φ15-120mm

Beurat bersih

350 kg

Laju mumpuni

≥99%

Kakuatan

1300W

Matrial

Baja tahan karat 304

Voltaseu

220V / 50-60Hz (atanapi ngaropéa)

No.

Ngaran

Asalna

merek

1

Invertor

Taiwan

Delta

2

Layar cabak

Cina

TouchWin

3

Sénsor Optronic

Koréa

Autonics

4

CPU

US

ATMEL

5

Antarbeungeut Chip

US

MEX

6

Pencét Sabuk

Shanghai

 

7

Seri Motor

Taiwan

TALIKE / GPG

8

SS 304 Pigura

Shanghai

BaoSteel

Mesin capping otomatis tiasa damel sareng mesin ngeusian sareng mesin labél pikeun ngabentuk garis bungkusan.

A. Botol unscrambler + auger filler + mesin capping otomatis + mesin sealing foil.

B. Botol unscrambler + auger filler + mesin capping otomatis + foil sealing mesin + mesin labél

Mesin Capping Otomatis28
Mesin Capping Otomatis29

AKSESORI dina Box

■ Instruksi manual

■ diagram listrik jeung diagram nyambungkeun

■ Pituduh operasi kaamanan

■ Hiji set maké bagian

■ parabot pangropéa

■ Daptar konfigurasi (asal, modél, spésifikasi, harga)

Mesin Capping Otomatis30
Mesin Capping Otomatis31
Mesin Capping Otomatis32

1. Pamasangan cap Lift na cap nempatkeun sistem.
(1) Pamasangan cap nyusun sareng sensor deteksi.
Lift cap sareng sistem nempatkeun dipisahkeun sateuacan pengiriman, punten pasang sistem pangaturan cap sareng nempatkeun dina mesin capping sateuacan ngajalankeun mesin.Punten sambungkeun sistem sapertos anu dipidangkeun dina gambar ieu:

Kurangna sensor inspeksi cap (mesin eureun)

Mesin Capping Otomatis33

a.Sambungkeun cap nempatkeun lagu na tanjakan kalawan ningkatna screw.
b.Sambungkeun kawat motor sareng colokan di sisi katuhu dina panel kontrol.
c.Sambungkeun sénsor pamariksaan tutup lengkep sareng amplifier sénsor 1.
d.Sambungkeun sensor inspeksi cap kakurangan jeung amplifier sensor 2.

Saluyukeun sudut ranté cap climbing: Sudut ranté cap climbing geus disaluyukeun nurutkeun cap sampel disadiakeun ku anjeun saméméh kiriman.Upami anjeun kedah ngarobih spésifikasi cap (ngan ukur robih ukuranana, jinis cap anu teu dirobih), punten saluyukeun sudut ranté pendakian ku sudut nyaluyukeun screw dugi ka ranté éta ngan ukur tiasa ngirimkeun topi anu condong dina ranté sareng sisi luhur. .Indikasi sapertos kieu:

Mesin Capping Otomatis34
Mesin Capping Otomatis35

Cap dina kaayaan A nyaeta arah bener lamun ranté cap climbing bringing caps up.
Cap dina kaayaan B bakal lungsur kana tank otomatis lamun ranté dina sudut ditangtoskeun.
(2) Saluyukeun sistem tutup tutup (parasut)
Sudut leupaskeun parasut sareng rohangan parantos diatur dumasar kana sampel anu disayogikeun.Biasana upami teu aya spésifikasi botol atanapi tutup énggal sanés, setélanna henteu kedah disaluyukeun.Sareng upami aya spésifikasi langkung ti 1 spésifikasi botol atanapi tutup, klien kedah daptar barang dina kontrak atanapi lampiranana pikeun mastikeun pabrik ninggalkeun rohangan anu cukup pikeun modifikasi salajengna.Métode adjustment nyaéta kieu:

Mesin Capping Otomatis36

Saluyukeun jangkungna sistem cap muterna: Mangga leupas screw ningkatna saméméh ngahurungkeun roda cecekelan 1.
Screw nyaluyukeun tiasa nyaluyukeun jangkungna rohangan parasut.
Roda cecekelan 2 (dina dua sisi) tiasa nyaluyukeun lebar rohangan parasut.

(3) Nyaluyukeun cap mencét bagian
Cap bakal nutupan sungut botol tina parasut otomatis nalika botol keur nyoco kana wewengkon cap mencét bagian.Bagian mencét cap ogé tiasa disaluyukeun kusabab jangkungna botol sareng tutup.Bakal mangaruhan kinerja capping lamun tekanan dina cap teu cocog.Lamun posisi cap pencét bagian luhur teuing, kinerja mencét bakal dipangaruhan.Sareng upami posisina rendah teuing, tutup atanapi botolna bakal ruksak.Biasana jangkungna cap mencét bagian parantos disaluyukeun sateuacan kiriman.Upami pangguna kedah nyaluyukeun jangkungna, metode panyesuaian nyaéta kieu:

Mesin Capping Otomatis37

Mangga leupas screw ningkatna saméméh nyaluyukeun jangkungna cap mencét bagian.
Aya bagian anu mencét cap sareng mesin pikeun nyocogkeun botol pangleutikna, cara parobihan anu dipidangkeun dina pidéo.

(4).Nyaluyukeun tekanan hawa pikeun niup cap kana parasut.

Mesin Capping Otomatis38

2. Nyaluyukeun jangkungna bagian utama sakabéhna.
Jangkungna bagian utama kayaning struktur fix botol, karét-élastis spin kabayang, cap mencét bagian bisa disaluyukeun sakabéhna ku lift mesin.Tombol kontrol lift mesin aya di sisi katuhu panel kontrol.Pamaké kedah ngaleupaskeun screw ningkatna dina dua pilar dukungan sateuacan ngamimitian lift mesin.
ø hartina handap jeung ø hartina luhur.Pikeun mastikeun posisi roda spin cocog sareng caps.Punten mareuman kakuatan lift sareng nyepetkeun sekrup pemasangan saatos adjustment.

Mesin Capping Otomatis39

Catetan: Mangga pencét saklar lift (héjo) sadaya waktu nepi ka meunang posisi katuhu.Laju lift lalaunan pisan, mangga diantosan.

3. Saluyukeun roda spin karét-élastis (tilu pasang roda spin)
Jangkungna roda spin disaluyukeun ku lift mesin.
Lebar sapasang roda spin disaluyukeun nurutkeun diaméter cap.
Biasana jarak antara sapasang kabayang 2-3mm kirang ti diaméter cap.Operator bisa nyaluyukeun rubak spin kabayang ku cecekelan kabayang B. (unggal cecekelan kabayang bisa nyaluyukeun relatif spin kabayang).

Mesin Capping Otomatis40

Mangga leupaskeun sekrup pamasangan sateuacan nyaluyukeun roda cecekelan B.

4. Nyaluyukeun struktur fix botol.
Posisi fix botol bisa disaluyukeun ku nyaluyukeun posisi struktur fix jeung sumbu link.Lamun posisi fix teuing low dina botol, botol gampang iklas turun salila dahar atawa capping.Sabalikna lamun posisi fix teuing tinggi dina botol, eta bakal ngaganggu kerja ditangtoskeun tina roda spin.Pastikeun yén garis tengah struktur conveyor sareng botol aya dina garis anu sami saatos panyesuaian.

Mesin Capping Otomatis41

Ngaktipkeun cecekelan kabayang A (pikeun ngahurungkeun cecekelan ku 2 leungeun babarengan) pikeun nyaluyukeun jarak antara sabuk fix botol.Janten strukturna tiasa ngalereskeun botol salami prosés mencét.

Jangkungna sabuk fix botol biasana disaluyukeun ku lift mesin.

(Awas: Operator tiasa nyaluyukeun jangkungna sabuk ngalereskeun botol dina ruang lingkup mikro saatos ngaleupaskeun skru dipasang dina aci 4 link.)

Lamun operator kudu mindahkeun fix sabuk dina rentang badag, mangga saluyukeun posisi sabuk sanggeus loosen screw 1 jeung screw 2 babarengan, sarta lamun operator kudu ngaluyukeun jangkungna sabuk dina rentang leutik, mangga leupas screw 1 wungkul, jeung ngahurungkeun kenop adjustment. .

Mesin Capping Otomatis43

5. Nyaluyukeun spasi botol nyaluyukeun kabayang na railing.
Operator kudu ngarobah posisi spasi botol nyaluyukeun roda na pager nalika ngaganti spésifikasi botol.Spasi antara spasi nyaluyukeun kabayang jeung alur kedah 2-3mm kirang ti diaméter botol.Punten pastikeun yén garis tengah tina conveyor sareng struktur ngalereskeun botol aya dina garis anu sami saatos panyesuaian.
Loosen nyaluyukeun screw bisa nyaluyukeun posisi spasi botol nyaluyukeun kabayang.
Leupas nyaluyukeun cecekelan bisa nyaluyukeun rubak railing dina dua sisi conveyor.

Mesin Capping Otomatis44

  • saméméhna:
  • Teras: