SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Taun Pangalaman Manufaktur

Bubuk Auger Filler

Katerangan pondok:

Shanghai Tops-group mangrupikeun produsén mesin pengisi pangisi auger.Kami gaduh kapasitas produksi anu saé ogé téknologi canggih pangisi bubuk auger.Simkuring gaduh servo auger filler patén penampilan.


Rincian produk

Tag produk

Video

Tops-packing auger filler

Shanghai Tops-group mangrupikeun produsén mesin pengisi pangisi auger.Kami gaduh kapasitas produksi anu saé ogé téknologi canggih pangisi bubuk auger.Simkuring gaduh servo auger filler patén penampilan.

Di luhureun eta, waktu produksi rata urang téh ngan 7 poé dina desain baku.

Sumawona, urang gaduh kamampuan pikeun ngaropea pangisi auger numutkeun sarat anjeun.Kami tiasa ngahasilkeun pangisi auger dumasar kana gambar desain anjeun sareng logo atanapi inpormasi perusahaan anjeun dina labél mesin.Kami ogé tiasa nyayogikeun bagian pangisi auger.Upami anjeun gaduh konfigurasi obyék, urang ogé tiasa nganggo merek khusus.

Bubuk Auger Filler1

téhnologi konci servo auger filler

■ Servo motor: Urang make Taiwan brand Delta motor servo ngadalikeun auger nu, ku kituna pikeun ngahontal akurasi luhur ngeusian beurat.Merek tiasa ditunjuk.
Servomotor mangrupikeun aktuator puteran atanapi aktuator linier anu ngamungkinkeun kontrol anu tepat dina posisi sudut atanapi linier, laju sareng akselerasi.Ieu diwangun ku motor cocog gandeng jeung sensor pikeun eupan balik posisi.Ogé merlukeun controller rélatif canggih, mindeng modul dedicated dirancang husus pikeun pamakéan ku servomotors.

■ Komponén sentral: Komponén sentral auger mangrupikeun bagian anu paling penting pikeun pangisi auger.
Urang ngalakukeun pakasaban alus dina komponén sentral, ngolah akurasi sarta assembly.Akurasi ngolah sareng rakitan henteu katingali ku mata taranjang sareng henteu tiasa dibandingkeun sacara intuitif, tapi bakal muncul nalika dianggo.

■ concentricity tinggi: akurasi moal luhur lamun euweuh concentricity tinggi on auger jeung aci.
Kami nganggo aci merek terkenal dunya antara auger sareng motor servo.

Bubuk Auger Filler2

■ Servo motor: Urang make Taiwan brand Delta motor servo ngadalikeun auger nu, ku kituna pikeun ngahontal akurasi luhur ngeusian beurat.Merek tiasa ditunjuk.
Servomotor mangrupikeun aktuator puteran atanapi aktuator linier anu ngamungkinkeun kontrol anu tepat dina posisi sudut atanapi linier, laju sareng akselerasi.Ieu diwangun ku motor cocog gandeng jeung sensor pikeun eupan balik posisi.Ogé merlukeun controller rélatif canggih, mindeng modul dedicated dirancang husus pikeun pamakéan ku servomotors.

■ Komponén sentral: Komponén sentral auger mangrupikeun bagian anu paling penting pikeun pangisi auger.
Urang ngalakukeun pakasaban alus dina komponén sentral, ngolah akurasi sarta assembly.Akurasi ngolah sareng rakitan henteu katingali ku mata taranjang sareng henteu tiasa dibandingkeun sacara intuitif, tapi bakal muncul nalika dianggo.

■ Precision machining: Urang make mesin panggilingan pikeun ngagiling auger ukuranana leutik, nu ngajadikeun auger nu boga jarak anu sarua jeung bentukna akurat pisan.
■ Dua mode keusikan: Bisa switched antara mode beurat jeung mode volume.

Modeu volume:
Volume bubuk dibawa ka handap ku screw péngkolan hiji babak dibereskeun.Controller bakal ngitung sabaraha péngkolan screw kudu ngahurungkeun pikeun ngahontal beurat ngeusian target.

Mode beurat:
Aya sél beban handapeun piring ngeusian pikeun ngukur beurat ngeusian pas waktuna.
Pangeusian munggaran nyaéta gancang sareng ngeusian massa pikeun kéngingkeun 80% tina beurat ngeusian target.
Keusikan kadua lambat sareng akurat pikeun nambihan sésana 20% dumasar kana beurat ngeusian anu pas.

harga mesin pangisi auger
Pencét di dieu pikeun kéngingkeun harga pangisi auger atanapi pangisi auger pikeun dijual.

Jenis mesin pangisi Auger
Semi-otomatis Auger Filler

Bubuk Auger Filler3

Pangisi auger semi-otomatis cocog pikeun ngeusian kacepetan rendah.Kusabab éta peryogi operator pikeun nempatkeun botol dina piring handapeun pangisi sareng mindahkeun botol saatos ngeusian sacara manual.Éta tiasa ngadamel pakét botol sareng kantong.Hopper boga pilihan tina stainless steel pinuh.Sareng sénsor tiasa dipilih antara sénsor garpu tuning sareng sénsor fotoéléktrik.Anjeun tiasa kéngingkeun pangisi auger alit sareng modél standar ogé pangisi auger modél tingkat tinggi pikeun bubuk ti kami.

Modél

TP-PF-A10

TP-PF-A11

TP-PF-A14

Sistim kontrol

PLC & Layar Toél

PLC & Layar Toél

PLC & Layar Toél

Hopper

11L

25L

50L

Bungkusan Beurat

1-50g

1 - 500 g

10 - 5000g

Dosing beurat

Ku auger

Ku auger

Ku auger

Eupan Balik Beurat

Ku skala off-line (dina gambar)

Ku skala off-line (dina gambar)

Ku skala off-line (dina gambar)

Akurasi bungkusan

≤ 100g, ≤±2%

≤ 100g, ≤±2%;100 – 500g, ≤±1%

≤ 100g, ≤±2%;100 – 500g, ≤±1%;≥500g, ≤±0,5%

Ngeusian Speed

40 - 120 kali per mnt

40 - 120 kali per mnt

40 - 120 kali per mnt

Sasayogian tanaga

3P AC208-415V 50/60Hz

3P AC208-415V 50/60Hz

3P AC208-415V 50/60Hz

Total Daya

0,84 KW

0,93 KW

1,4 KW

Total Beurat

90 kg

160 kg

260 kg

Gemblengna Diménsi

590 × 560 × 1070 mm

800×790×1900mm

1140 × 970 × 2200 mm

Semi-otomatisPangeusi Augerkalawan Pouch Clamp

Bubuk Auger Filler4

Ieu semi-otomatispangeusi augerkalawan pouch clamp cocog pikeun pouch ngeusian.The pouch clamp bakal nahan kantong otomatis sanggeus stamping plat pedal.Bakal leupas kantong otomatis sanggeus ngeusian.TP-PF-B12 boga piring pikeun ngangkat sarta ragrag kantong salila ngeusian pikeun ngurangan lebu jeung kasalahan beurat sabab model badag.Nalika bubuk dispense ti tungtung filler ka handap kantong, gravitasi bakal ngakibatkeun kasalahan sabab aya sél beban ngadeteksi beurat real-time.Piring ngangkat kantong supados tabung ngeusian bakal nempel kana kantong.Jeung piring ragrag lalaunan salila ngeusian.

Modél

TP-PF-A11S

TP-PF-A14S

TP-PF-B12

Sistim kontrol

PLC & Layar Toél

PLC & Layar Toél

PLC & Layar Toél

Hopper

25L

50L

100L

Bungkusan Beurat

1 - 500 g

10 - 5000g

1 kg - 50 kg

Dosing beurat

Ku sél beban

Ku sél beban

Ku sél beban

Eupan Balik Beurat

eupan balik beurat online

eupan balik beurat online

eupan balik beurat online

Akurasi bungkusan

≤ 100g, ≤±2%;100 – 500g, ≤±1%

≤ 100g, ≤±2%;100 – 500g, ≤±1%;≥500g, ≤±0,5%

1 – 20kg, ≤±0,1-0,2%, >20kg, ≤±0,05-0,1%

Ngeusian Speed

40 - 120 kali per mnt

40 - 120 kali per mnt

2-25 kali per mnt

Sasayogian tanaga

3P AC208-415V 50/60Hz

3P AC208-415V 50/60Hz

3P AC208-415V 50/60Hz

Total Daya

0,93 KW

1,4 KW

3,2 KW

Total Beurat

160 kg

260 kg

500 kg

Gemblengna Diménsi

800×790×1900mm

1140 × 970 × 2200 mm

1130 × 950 × 2800 mm

Garis-tipe OtomatisPangeusi Augerpikeun Botol

Bubuk Auger Filler5

Jalur-tipe otomatispangeusi augerlumaku dina keusikan botol bubuk.Éta tiasa dihubungkeun sareng feeder bubuk, mixer bubuk, mesin capping sareng mesin panyiri pikeun ngabentuk garis bungkusan otomatis.Conveyor mawa botol sareng tutup botol nahan botol supados wadah botol tiasa naékkeun botol handapeun pangisi.Conveyor mindahkeun botol ka hareup saatos ngeusian sacara otomatis.Éta tiasa ngadamel botol ukuran anu béda dina hiji mesin sareng cocog pikeun pangguna anu ngagaduhan langkung ti hiji bungkusan dimensi.
The halt stainless steel sarta pinuh stainless steel Hopper nyaeta pilihan.Aya dua jenis sensor sadia.Sareng éta tiasa disaluyukeun pikeun nambihan fungsi timbangan online pikeun ngahontal akurasi anu luhur.

Modél

TP-PF-A21

TP-PF-A22

Sistim kontrol

PLC & Layar Toél

PLC & Layar Toél

Hopper

25L

50L

Bungkusan Beurat

1 - 500 g

10 - 5000g

Dosing beurat

Ku auger

Ku auger

Eupan Balik Beurat

≤ 100g, ≤±2%;100 – 500g, ≤±1%

≤ 100g, ≤±2%;100 – 500g, ≤±1%;≥500g, ≤±0,5%

Akurasi bungkusan

40 - 120 kali per mnt

40 - 120 kali per mnt

Ngeusian Speed

3P AC208-415V 50/60Hz

3P AC208-415V 50/60Hz

Total Daya

1,2 KW

1,6 KW

Total Beurat

160 kg

300 kg

Gemblengna Diménsi

1500×760×1850mm

2000×970×2300mm

Rotary OtomatisPangeusi Auger

Bubuk Auger Filler6

Rotarypangeusi augerdipaké pikeun ngeusian bubuk kana botol kalawan speed tinggi.Pangisi auger jenis ieu cocog pikeun palanggan anu ngan ukur gaduh hiji atanapi dua botol ukuran diaméterna sabab roda botol tiasa ngan ukur hiji diaméterna.Sanajan kitu, akurasi sarta speed leuwih hade tinimbang garis tipe auger filler.Di luhureun eta, tipe Rotary boga timbangan online tur fungsi tampikan.Pangisi bakal ngeusian bubuk dumasar kana beurat ngeusian waktos nyata, sareng fungsi panolakan bakal ngadeteksi sareng ngaleungitkeun beurat anu teu cocog.
Panutup mesin nyaéta pilihan.

Modél

TP-PF-A31

TP-PF-A32

Sistim kontrol

PLC & Layar Toél

PLC & Layar Toél

Hopper

35L

50L

Bungkusan Beurat

1-500g

10 - 5000g

Dosing beurat

Ku auger

Ku auger

Ukuran wadahna

Φ20~100mm ,H15~150mm

Φ30~160mm ,H50~260mm

Akurasi bungkusan

≤ 100g, ≤±2% 100 – 500g, ≤±1%

≤ 100g, ≤±2%;100 – 500g, ≤±1% ≥500g,≤±0,5%

Ngeusian Speed

20-50 kali per menit

20-40 kali per menit

Sasayogian tanaga

3P AC208-415V 50/60Hz

3P AC208-415V 50/60Hz

Total Daya

1,8 KW

2,3 KW

Total Beurat

250 kg

350 kg

Gemblengna Diménsi

1400 * 830 * 2080 mm

1840 × 1070 × 2420 mm

Ganda sirah auger filler pikeun bubuk

Bubuk Auger Filler7

Pangisi auger sirah ganda cocog pikeun ngeusian gancang.Laju maksimum sarta ngahontal 100bpm.Sistem timbangan sareng tampikan cek nyegah runtah produk mahal kusabab kontrol beurat akurasi anu luhur.Hal ieu loba dipaké dina garis produksi susu bubuk.

Modeu dosing

Garis ganda pangisi ganda ngeusian kalayan timbangan online

Ngeusian Beurat

100 – 2000 g

Ukuran Wadahna

Φ60-135mm;H 60-260mm

Ngeusian Akurasi

100-500g, ≤±1g;≥500g, ≤±2g

Ngeusian Speed

Di luhur 100 kaléng / mnt (#502), Di luhur 120 kaléng / mnt (#300 ~ #401)

Sasayogian tanaga

3P AC208-415V 50/60Hz

Total Daya

5,1 kw

Total Beurat

650 kg

Pasokan hawa

6kg/cm 0.3cbm/min

Gemblengna Diménsi

2920 x 1400 x 2330 mm

Volume Hopper

85L (Utama) 45L (Bantuan)

Sistim Bungkusan Bubuk

Nalika pangisi auger dianggo sareng mesin bungkusan, éta ngabentuk mesin bungkusan bubuk.Éta tiasa dihubungkeun sareng gulung pilem sachet ngadamel ngeusian sareng mesin sealing, atanapi mesin packing mini doypack sareng mesin pembungkus kantong usaha Rotary atanapi kantong preformed.

Bubuk Auger Filler8

Fitur pangisi Auger

■ Ngahurungkeun auger pikeun mastikeun akurasi keusikan tinggi.
■ kontrol PLC kalawan layar rampa, nu gampang beroperasi.
■ motor servo drive auger pikeun mastikeun kinerja stabil.
■ Gancang pegatkeun sambungan Hopper gampang beberesih tanpa parabot.
■ Sakabeh mesin nyaeta stainless steel 304 bahan.
■ Fungsi timbangan online jeung tracking proporsi bahan nungkulan kasusah tina parobahan beurat ngeusian disababkeun ku parobahan dénsitas bahan.
■ Simpen 20 sét resep dina program pikeun gampang pamakéan engké.
■ Ngaganti auger pikeun pak produk béda jeung beurat béda, ti bubuk rupa mun partikel.
■ Kalawan fungsi nampik beurat substandard.
■ panganteur multibasa
Daptar Konfigurasi.A,

Bubuk Auger Filler09

No.

Ngaran

Pro.

merek

1

PLC

Taiwan

DELTA

2

Layar cabak

Taiwan

DELTA

3

Servo motor

Taiwan

DELTA

4

supir servo

Taiwan

DELTA

5

Ngalihkeun bubuk
suplai

 

Schneider

6

Saklar darurat

 

Schneider

7

Kontaktor

 

Schneider

8

Relay

 

omron

9

Pindah deukeut

Koréa

Autonics

10

Sénsor tingkat

Koréa

Autonics

B: Asesoris

No.

Ngaran

kuantitas

Nyarios

1

sekering

10 lembar

Bubuk Auger Filler11

2

Geulis saklar

1 buah

3

1000 g kalapa

1 buah

4

Soket

1 buah

5

Pedal

1 buah

6

Konektor colokan

3 buah

C: Kotak alat

No.

Ngaran

Jumlah

Nyarios

1

Spanner

2 buah

Bubuk Auger Filler12

2

Spanner

1 pasang

3

Obeng slotted

2 buah

4

Phillips obeng

2 buah

5

Buku pituduh

1 buah

6

Daptar bungkusan

1 buah

Rincian pangisi Auger

1. Hopper pilihan

Bubuk Auger Filler13

Hopper satengah muka
Hopper pamisah tingkat ieu
gampang pikeun muka tur beresih.

Bubuk Auger Filler14

Hopper gantung
Hopper gabungan cocog pikeun bubuk anu saé pisan sabab henteu aya celah dina bagian handap hopper

2. Modeu ngeusian

Bisa switched antara mode beurat jeung mode volume.

Modeu polumeu
Volume bubuk dibawa ka handap ku screw péngkolan hiji babak dibereskeun.Controller bakal ngitung sabaraha péngkolan screw kudu ngahurungkeun pikeun ngahontal beurat ngeusian target.

Mode beurat
Aya sél beban handapeun piring ngeusian pikeun ngukur beurat ngeusian pas waktuna.
Pangeusian munggaran nyaéta gancang sareng ngeusian massa pikeun kéngingkeun 80% tina beurat ngeusian target.
Keusikan kadua lambat sareng akurat pikeun nambihan sésana 20% dumasar kana beurat ngeusian anu pas.

modeu beurat boga akurasi luhur tapi speed handap.

Bubuk Auger Filler13

Auger fillers ti suppliers séjén 'ngan hiji mode: mode volume

3. Auger ngaropéa cara

Bubuk Auger Pangeusi17

Shanghai Tops-grup: tipe screw
Teu aya gap pikeun
bubuk pikeun nyumput di jero,
sarta gampang pikeun ngabersihan

Bubuk Auger Pangeusi18

suppliers séjén: jenis ngagantung
Bakal aya bubuk nyumput di jero bagian sambungan hang, nu hese ngabersihan, sarta bakal ngahurungkeun goréng malah ngotoran bubuk seger.

4. roda leungeun

Bubuk Auger Filler19

Shanghai Tops-grup

Bubuk Auger Filler20

supplier séjén

Éta cocog pikeun ngeusian botol / kantong kalayan jangkungna anu béda.Hurungkeun roda leungeun pikeun naek jeung ka handap filler.Sareng wadah kami langkung kandel sareng langkung kuat tibatan anu sanés.

5. Ngolah

Shanghai Tops-grup
las pinuh, kaasup ujung Hopper.
Gampang beresih

Shanghai Tops-grup 0101
supplier séjén

6. Dasar motor

6. Dasar motor

7. outlet hawa

7. Outlet hawa

Sakabeh mesin dijieunna tina SS304 kaasup basa jeung wadah motor, nu leuwih kuat sarta tingkat luhur.
Panyekel motor sanes SS304.

8. Dua aksés kaluaran
Botol kalayan ngeusian mumpuni
beurat ngaliwatan hiji aksés
Botol kalayan eusian anu teu cocog
beurat bakal ditolak otomatis
ka aksés séjén dina sabuk.

Bubuk Auger Pangeusi26

9. Ukuran béda pangukuran auger sarta nozzles ngeusian
Prinsip pangisi auger nyaéta volume bubuk anu diturunkeun ku auger péngkolan hiji bunderan tetep.Janten ukuran anu béda tina auger tiasa dianggo dina kisaran beurat ngeusian anu béda pikeun ngahontal akurasi anu langkung luhur sareng ngahémat langkung waktos.
Aya tabung auger ukuran anu cocog pikeun tiap ukuran auger.
contona, dia.38mm screw cocog pikeun ngeusian 100g-250

Bubuk Auger Pangeusi27

Di handap ieu aya ukuran auger sareng kisaran beurat ngeusian anu aya hubunganana
Cup Ukuran jeung ngeusian Range

pesenan

cangkir

Diaméter jero

Diaméter luar

Rentang ngeusian

1

8#

8

12

 

2

13#

13

17

 

3

19#

19

23

5-20 g

4

24#

24

28

10-40g

5

28#

28

32

25-70g

6

34#

34

38

50-120g

7

38#

38

42

100-250g

8

41#

41

45

230-350g

9

47#

47

51

330-550g

10

53#

53

57

500-800g

11

59#

59

65

700-1100g

12

64#

64

70

1000-1500g

13

70#

70

76

1500-2500g

14

77#

77

83

2500-3500g

15

83#

83

89

3500-5000g

Upami anjeun henteu yakin kana ukuran auger anu cocog anjeun, mangga ngahubungi kami sareng kami bakal milih ukuran anu paling cocog pikeun anjeun.

acara pabrik pangisi Auger

Bubuk Auger Pangeusi28
Bubuk Auger Filler29

Ngolah filler Auger

Bubuk Auger Pangeusi30

Desain Dibantuan Komputer

panggilingan

pangeboran

Bubuk Auger Pangeusi31

Ngalieuk

ngalipet

las

Bubuk Auger Pangeusi32

Ngagosok

buffing

kontrol listrik

■ Tambahkeun saeutik gajih dina aduk ranté motor sakali dina tilu atawa opat bulan.
■ The sealing strip dina dua sisi hopper jadi sepuh ampir sataun saterusna.Ganti aranjeunna upami diperlukeun.
■ Hopper bersih dina jangka waktu.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • produk patali