SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Taun Pangalaman Manufaktur

V Blénder

  • V Blénder

    V Blénder

    Ieu desain anyar jeung unik tina Pergaulan Blénder nu datang nepi ka panto kaca disebut V Blénder, éta bisa dicampurkeun merata sarta dipaké sacara lega pikeun bubuk garing sarta bahan granular.V Blénder téh basajan, dipercaya jeung gampang pikeun ngabersihan jeung pilihan alus pikeun maranéhanana industri dina widang kimia, farmasi, dahareun jeung industri lianna.Bisa ngahasilkeun campuran padet-padet.Éta diwangun ku ruang kerja anu dihubungkeun ku dua silinder anu ngawangun bentuk "V".