SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Taun Pangalaman Manufaktur

Pita Blénder

Katerangan pondok:

Blénder pita horizontal loba diterapkeun dina dahareun, farmasi, industri kimia jeung saterusna.Hal ieu dipaké pikeun nyampur bubuk béda, bubuk jeung semprot cair, sarta bubuk jeung granule.Di handapeun motor anu didorong, Blénder pita héliks ganda ngajantenkeun bahan ngahontal campuran konvénsi anu efektif dina waktos anu pondok.


Rincian produk

Tag produk

Video

bubuka umum

Blénder pita pikeun campuran bubuk garing

Blénder pita pikeun bubuk sareng semprot cair

Blénder pita pikeun nyampur granul

TDPM Series Pita Blénder1

Naha pita Blénder mixer tiasa ngadamel produk kuring?

Prinsip gawé

Pita luar mawa bahan ti sisi ka tengah.

Pita jero ngadorong bahan ti tengah ka sisi.

Kumaha caranapita Blénder mixergawe?

Pita Blénder Desain
Diwangun ku
1: Panutup Blénder;2: Kabinet Listrik & Panel Kontrol
3: motor & Reducer;4: Tangki Blénder
5: Pneumatic klep;6: Panyekel jeung Mobile Caster

TDPM Series Pita Blénder2
TDPM Series Pita Blénder3

Fitur utama

■ las pinuh dina sakabéh bagian sambungan.
■ Sadaya 304 stainless steel, sarta eunteung pinuh digosok jero tank.
■ Desain pita husus ngajadikeun euweuh sudut maot nalika Pergaulan.
■ Téhnologi Patén on ganda aci kaamanan sealing.
■ rada kerung flap dikawasa ku pneumatic pikeun ngahontal euweuh leakage di klep ngurangan.
■ sudut buleud kalayan design tutup ring silicone.
■ Kalawan interlock kaamanan, grid kaamanan sarta roda.
■ Slow rising ngajaga hidrolik tetep bar hirup panjang.

Kumaha carana milih mesin mixer pita Blénder?

Diwincik

TDPM Series Pita Blénder4

1. Sadaya karya-potongan disambungkeun ku las pinuh.Taya bubuk residual jeung gampang-beresihan sanggeus Pergaulan.

2. Sudut buleud sarta cingcin silicone nyieun pita panutup Blénder gampang pikeun ngabersihan.

3. lengkep 304 stainless steel pita Blénder.Eunteung pinuh digosok di jero tanki campur kalebet pita sareng aci.

4. The flap rada kerung di puseur handap tank, nu ensures euweuh bahan ditinggalkeun jeung euweuh sudut maot nalika Pergaulan.

5. Desain sealing aci kaamanan ganda kalawan brand Jerman Burgmann packing gland ensures enol bocor nalika nguji jeung cai, nu geus dilarapkeun pikeun patén a.

6. Slow rising design ngajaga hidrolik tetep bar hirup panjang.

7. Interlock, grid jeung roda pikeun aman tur merenah ngagunakeun.

Spésifikasi

Modél

TDPM 100

TDPM 200

TDPM 300

TDPM 500

TDPM 1000

TDPM 1500

TDPM 2000

TDPM 3000

TDPM 5000

TDPM 10000

Kapasitas (L)

100

200

300

500

1000

1500

2000

3000

5000

10000

Volume (L)

140

280

420

710

1420

1800

2600

3800

7100

14000

Laju ngamuat

40%-70%

Panjangna (mm)

1050

1370

1550

1773

2394

2715

3080

3744

4000

5515

Lebar (mm)

700

834

970

1100

1320

1397

1625

1330

1500

1768

Jangkungna (mm)

1440

1647

1655

1855

2187

2313

2453

2718

1750

2400

Beurat (kg)

180

250

350

500

700

1000

1300

1600

2100

2700

Total Daya (KW)

3

4

5.5

7.5

11

15

18.5

22

45

75

Daptar asesoris

No.

Ngaran

merek

1

Beusi sténless

Cina

2

Pemutus sirkuit

Schneider

3

Saklar darurat

Schneider

4

Pindah

Schneider

5

Kontaktor

Schneider

6

Pitulung contactor

Schneider

7

Relay panas

Omron

8

Relay

Omron

9

Relay timer

Omron

Pita Adun3

Konfigurasi

Pilihan Pengaduk

TDPM Series Pita Blénder-1

Pita Blénder

TDPM Series Pita Blénder2

Ngawelah Blénder

Penampilan pita sareng Blénder ngawelah sami.Hijina bédana nyaéta stirrer antara pita jeung ngawelah.
Pita cocog pikeun bubuk sareng bahan kalayan dénsitas nutup, sareng peryogi langkung kakuatan nalika nyampur.
Ngawelah téh cocog pikeun granule kawas béas, kacang, kacang jeung saterusna.Éta ogé dianggo dina campuran bubuk anu bédana ageung dina dénsitas.
Leuwih ti éta, urang bisa ngaluyukeun stirrer ngagabungkeun ngawelah jeung pita, nu cocog pikeun bahan antara luhur dua jenis karakter.
Punten wartosan kami bahan anjeun upami anjeun henteu terang pengaduk mana anu langkung cocog pikeun anjeun.Anjeun bakal meunang solusi pangalusna ti kami.

A: pilihan bahan fléksibel
Pilihan bahan SS304 sareng SS316L.Jeung dua bahan bisa dipaké dina kombinasi.
Perlakuan permukaan stainless steel, kaasup teflon coated, gambar kawat, polishing na eunteung polishing, bisa dipaké dina bagian pita Blénder béda.

B: Rupa-rupa inlets
Laras panutup luhur pita bubuk Blénder bisa ngaropéa nurutkeun kasus béda.

Pita Adun16

C: Alus bagian ngurangan
Thepita Blénder klep nguranganbisa disetir ku cara manual atawa pneumatically.klep pilihan: klep silinder, klep kukupu jsb.
Biasana pneumatik gaduh sealing anu langkung saé tibatan manual.Sareng teu aya malaikat anu maot dina nyampur tank sareng kamar klep.
Tapi pikeun sababaraha konsumén, klep manual leuwih merenah pikeun ngadalikeun jumlah ngurangan.Sarta eta cocog pikeun bahan kalawan kantong ngalir.

TDPM Series Pita Blénder5

D: Fungsi tambahan anu tiasa dipilih
Blénder pita hélik gandakadang perlu dilengkepan fungsi tambahan kusabab sarat customer, kawas sistem jaket keur pemanasan sarta cooling, sistem timbangan, sistem panyabutan lebu, sistem semprot jeung saterusna.

TDPM Series Pita Blénder6

Pilihan

A: speed adjustable
Mesin Blénder pita bubukbisa ngaropéa kana speed adjustable ku cara masang konverter frékuénsi.

TDPM Series Pita Blénder7

B: Sistim ngamuat
Dina raraga nyieun operasi tinamesin Blénder pita industrileuwih merenah, tangga keur model mixer leutik, platform gawé kalawan léngkah pikeun model mixer gedé, atawa screw feeder pikeun loading otomatis nu sagala aya.

TDPM Series Pita Blénder8
TDPM Series Pita Blénder10
TDPM Series Pita Blénder11

Pikeun bagian loading otomatis, aya tilu jenis conveyor bisa dipilih: screw conveyor, LIPI conveyor jeung vakum conveyor.Kami bakal milih jinis anu paling cocog dumasar kana produk sareng kaayaan anjeun.Contona: Sistim vakum loading leuwih cocog pikeun loading béda jangkungna luhur, sarta leuwih fleksibel ogé merlukeun kirang spasi.Screw conveyor henteu cocog pikeun sababaraha bahan anu bakal caket nalika suhu sakedik langkung luhur, tapi cocog pikeun bengkel anu ngagaduhan jangkungna kawates.Ember conveyor cocog pikeun granule conveyor.

C: Jalur produksi
Blénder pita gandatiasa dianggo sareng conveyor screw, Hopper sareng pangisi auger pikeun ngabentuk garis produksi.

TDPM Series Pita Blénder12
TDPM Series Pita Blénder13

Garis produksi ngahemat seueur énergi sareng waktos pikeun anjeun ngabandingkeun sareng operasi manual.

Sistem loading bakal nyambungkeun dua mesin nyadiakeun bahan cukup timely.

Butuh anjeun kirang waktos tur brings Anjeun efisiensi luhur.

Produksi jeung ngolah

TDPM Series Pita Blénder14

Pameran pabrik

Pita Adun32

1. Dupi anjeun produsén pita Blénder industri?
Shanghai Tops Group Co., Ltd nyaeta salah sahiji pabrik pita Blénder ngarah di Cina, anu geus di industri mesin packing pikeun leuwih sapuluh taun.Kami parantos ngajual mesin kami ka langkung ti 80 nagara di sakumna dunya.
Perusahaan kami ngagaduhan sababaraha patén-patén panemuan desain pita Blénder ogé mesin sanés.
Kami gaduh kamampuan ngarancang, manufaktur ogé ngaropea hiji mesin tunggal atanapi sadayana garis packing.

2. Dupi bubuk pita Blénder anjeun gaduh sertipikat CE?
Henteu ngan ukur Blénder pita bubuk tapi ogé sadaya mesin kami ngagaduhan sertipikat CE.

3. Sabaraha lami waktos pangiriman pita Blénder?
Butuh 7-10 dinten kanggo ngahasilkeun modél standar.
Pikeun mesin ngaropéa, mesin anjeun tiasa dilakukeun dina 30-45 dinten.
Sumawona, mesin anu dikirim ku hawa sakitar 7-10 dinten.
Blénder pita anu dikirimkeun ku laut sakitar 10-60 dinten dumasar kana jarak anu béda.

4. Naon jasa perusahaan sareng garansi anjeun?
Sateuacan anjeun ngadamel pesenan, penjualan kami bakal nyarioskeun sadaya detil sareng anjeun dugi ka anjeun nampi solusi anu nyugemakeun ti teknisi kami.Urang tiasa nganggo produk anjeun atanapi anu sami di pasar Cina pikeun nguji mesin kami, teras eupan anjeun deui pidéo pikeun nunjukkeun pangaruhna.

Pikeun istilah pamayaran, anjeun tiasa milih tina istilah ieu:
L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, Duit Gram, Paypal

Saatos ngadamel pesenan, anjeun tiasa nunjuk badan pamariksaan pikeun mariksa Blénder pita bubuk anjeun di pabrik kami.

Pikeun pengiriman barang, kami nampi sadaya istilah dina kontrak sapertos EXW, FOB, CIF, DDU sareng saterasna.

Garansi sareng saatos jasa:
■ jaminan dua taun, mesin tilu taun jaminan, layanan hirup-panjang
(Layanan garansi bakal dihargaan upami karusakan henteu disababkeun ku manusa atanapi operasi anu teu leres)
■ Nyadiakeun bagian aksésori dina harga nguntungkeun
■ Update konfigurasi sarta program rutin
■ Ngabales patarosan naon dina 24 jam
■ Ladenan situs atanapi ladenan video online

5. Naha anjeun gaduh kamampuan ngarancang sareng ngajukeun solusi?
Tangtosna, urang gaduh tim desain profésional sareng insinyur anu berpengalaman.Salaku conto, urang ngarancang jalur produksi rumus roti pikeun BreadTalk Singapura.

6. Dupi bubuk campur mesin Blénder anjeun gaduh sertipikat CE?
Leres, kami gaduh sertipikat CE alat campur bubuk.Sareng henteu ngan ukur mesin pencampur bubuk kopi, sadaya mesin kami ngagaduhan sertipikat CE.
Sumawona, urang gaduh sababaraha patén-patén téknis tina desain pita bubuk Blénder, sapertos desain sealing aci, ogé pangisi auger sareng desain penampilan mesin sanés, desain debu-buktina.

7. produk naon bisa pita Blénder mixer nanganan?
Pita Blénder mixer tiasa ngadamel sagala jinis bubuk atanapi granule Pergaulan tur loba dilarapkeun dina dahareun, farmasi, kimia jeung saterusna.
Industri pangan: sagala jinis bubuk kadaharan atawa campuran granule kawas tipung, tipung oat, bubuk protéin, susu bubuk, bubuk kopi, bungbu, bubuk cabe, bubuk lada, buncis kopi, sangu, séréal, uyah, gula, kadaharan piaraan, paprika, bubuk selulosa microcrystalline, xylitol jsb.
Industri farmasi: sagala jinis bubuk médis atawa campuran granule kawas bubuk aspirin, bubuk ibuprofen, bubuk cephalosporin, bubuk amoxicillin, bubuk pénisilin, bubuk clindamycin, bubuk azithromycin, bubuk domperidone, bubuk amantadine, bubuk acetaminophen jsb
Industri kimia: sagala jinis perawatan kulit sareng bubuk kosmetik atanapi campuran bubuk industri, sapertos bubuk dipencet, bubuk raray, pigmén, bubuk kalangkang panon, bubuk pipi, bubuk glitter, bubuk panyorot, bubuk orok, bubuk talcum, bubuk beusi, lebu soda, bubuk kalsium karbonat, partikel plastik, poliétilén jsb.
Pencét di dieu pikeun pariksa naha produk anjeun tiasa dianggo dina mixer pita Blénder.

8. Kumaha industri pita blenders dianggo?
Pita lapisan ganda anu nangtung sareng giliran malaikat sabalikna pikeun ngabentuk konvéksi dina bahan anu béda supados tiasa ngahontal efisiensi campuran anu luhur.
Pita desain khusus urang tiasa ngahontal henteu aya sudut paéh dina tank campuran.
Waktu campuran anu efektif ngan ukur 5-10 menit, bahkan kirang dina 3 menit.

9. Kumaha carana milih pita ganda Blénder?
■ Pilih antara pita jeung ngawelah Blénder
Pikeun milih pita Blénder ganda, hal kahiji nyaéta pikeun ngonfirmasi naha Blénder pita téh cocog.
Blénder pita ganda cocog pikeun nyampur bubuk atanapi granul anu béda-béda kalayan kapadetan anu sami sareng anu henteu gampang pegat.Éta henteu cocog pikeun bahan anu bakal ngalembereh atanapi caket dina suhu anu langkung luhur.
Lamun produk Anjeun campuran diwangun ku bahan jeung kapadetan pisan béda, atawa éta gampang pikeun megatkeun, jeung nu bakal ngalembereh atawa meunang caket lamun suhu luhur, kami nyarankeun Anjeun pikeun milih Blénder ngawelah.
Kusabab prinsip gawé béda.Blénder pita mindahkeun bahan dina arah anu berlawanan pikeun ngahontal efisiensi campuran anu saé.Tapi ngawelah Blénder mawa bahan ti tank handap ka luhur, meh bisa ngajaga bahan lengkep tur moal nyieun hawa naek salila Pergaulan.Éta moal nyieun bahan kalayan kapadetan anu langkung ageung tetep di handapeun tanki.
■ Pilih modél anu cocog
Sakali mastikeun ngagunakeun pita Blénder, éta datang kana nyieun kaputusan ngeunaan model volume.Blénder pita ti sadaya supplier gaduh volume campuran anu efektif.Biasana éta ngeunaan 70%.Sanajan kitu, sababaraha suppliers ngaran model maranéhanana salaku total volume mixing, bari sababaraha kawas urang ngaran model pita Blénder urang salaku volume mixing éféktif.
Tapi lolobana pabrik ngatur kaluaran maranéhanana salaku beurat teu volume.Anjeun kedah ngitung volume anu cocog dumasar kana dénsitas produk sareng beurat bets anjeun.
Salaku conto, produsén TP ngahasilkeun 500kg tipung unggal angkatan, anu kapadetanna 0,5kg / L.Kaluaran bakal 1000L unggal angkatan.Anu diperyogikeun TP nyaéta Blénder pita kapasitas 1000L.Sareng modél TDPM 1000 cocog.
Mangga nengetan model suppliers séjén.Pastikeun 1000L mangrupikeun kapasitasna sanés volume total.
■ Kualitas pita Blénder
Anu terakhir tapi anu paling penting nyaéta milih pita Blénder kalayan kualitas luhur.Sababaraha rinci sakumaha di handap ieu pikeun rujukan dimana masalah anu paling dipikaresep lumangsung dina Blénder pita.
Aci sealing: test kalawan cai bisa némbongkeun éfék sealing aci.Bocor bubuk ti sealing aci salawasna troubles pamaké.
Discharge sealing: test jeung cai ogé nembongkeun éfék sealing ngurangan.Loba pamaké geus patepung leakage tina ngurangan.
Full-las: las pinuh mangrupa salah sahiji bagian pangpentingna pikeun dahareun jeung mesin farmasi.Bubuk gampang nyumput dina celah, anu tiasa ngotoran bubuk seger upami sésa bubuk janten goréng.Tapi pinuh-las jeung Polandia tiasa ngadamel euweuh gap antara sambungan hardware, nu bisa némbongkeun kualitas mesin sarta pangalaman pamakéan.
Desain anu gampang dibersihkeun: Blénder pita anu gampang dibersihkeun bakal ngahémat waktos sareng énergi pikeun anjeun anu sami sareng biaya.

10. Sabaraha harga pita Blénder?
Harga pita Blénder dumasar kana kapasitas, pilihan, kustomisasi.Mangga wartosan kami pikeun meunangkeun solusi pita Blénder cocog anjeun sarta tawaran.

11.Dimana milarian adun pita pikeun dijual caket kuring?
Simkuring gaduh agén di sababaraha nagara, dimana anjeun tiasa pariksa jeung cobaan pita Blénder kami, anu bisa mantuan Anjeun hiji pengiriman barang jeung adat clearance ogé sanggeus-layanan.Kagiatan diskon dilaksanakeun ti waktos ka waktos sataun.Hubungi kami kanggo kéngingkeun harga pita Blénder pangénggalna mangga.


  • saméméhna:
  • Teras: