SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Taun Pangalaman Manufaktur

Mesin Capping Otomatis

  • TP-TGXG-200 Mesin Capping Otomatis

    TP-TGXG-200 Mesin Capping Otomatis

    Katerangan Mesin Capping Botol TP-TGXG-200 mangrupikeun mesin capping otomatis pikeun pencét sareng tutup tutup dina botol.Ieu husus dirancang pikeun garis packing otomatis.Béda sareng mesin capping jinis intermittent tradisional, mesin ieu mangrupikeun jinis capping kontinyu.Dibandingkeun sareng capping intermittent, mesin ieu langkung épisién, mencét langkung kedap, sareng kirang ngarugikeun kana tutupna.Ayeuna seueur dianggo dina industri pangan, farmasi, kimia.Ieu diwangun ku dua bagian: capping p...
  • Mesin Capping Otomatis

    Mesin Capping Otomatis

    TP-TGXG-200 Mesin Capping Botol Otomatis dianggo pikeun ngagulung tutup botol sacara otomatis.Hal ieu loba dilarapkeun dina dahareun, farmasi, industri kimia jeung saterusna.Teu aya watesna dina bentuk, bahan, ukuran botol normal sareng tutup screw.Jinis capping kontinyu ngajadikeun TP-TGXG-200 adaptasi kana sagala rupa laju garis packing.