SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Taun Pangalaman Manufaktur

Mesin ngeusian auger TP-PF Series

Mesin ngeusian auger TP-PF Series nyaéta mesin dosing anu ngeusian jumlah produk anu pas kana wadahna (Botol, kantong jar jsb).Éta cocog pikeun ngeusian bahan bubuk atanapi granular.
Produkna disimpen dina hopper sareng ngaluarkeun bahan tina hopper kalayan sekrup puteran ngalangkungan feeder dosis, dina unggal siklus, sekrup ngaluarkeun jumlah produk anu parantos ditangtukeun kana bungkusan.
Shanghai TOPS GROUP parantos difokuskeun kana mesin pangukuran bubuk sareng partikel.Dina sapuluh taun katukang, kami parantos diajar seueur téknologi canggih sareng nerapkeunana kana perbaikan mesin kami.

Mesin ngeusian auger TP-PF Series

akurasi ngeusian tinggi

Kusabab prinsip mesin ngeusian auger nyaéta ngadistribusikaeun bahan ngaliwatan screw, akurasi screw langsung nangtukeun akurasi distribusi bahan.
screws ukuranana leutik diolah ku mesin panggilingan pikeun mastikeun yén wilah unggal screw sagemblengna equidistant.Tingkat maksimum akurasi distribusi bahan dijamin.

Sajaba ti éta, motor server swasta ngadalikeun unggal operasi screw nu, motor server swasta.Numutkeun paréntah, servo bakal ngalih ka posisi sareng nahan posisi éta.Ngajaga akurasi ngeusian anu saé tibatan motor léngkah.

Mesin ngeusian auger TP-PF Series1

Gampang beresih

Sadaya mesin TP-PF Series didamel tina stainless steel 304, bahan stainless steel 316 sayogi dumasar kana bahan karakter anu béda sapertos bahan Corrosive.
Unggal sapotong mesin disambungkeun ku las pinuh sarta Polandia, kitu ogé celah samping Hopper, éta las pinuh sarta euweuh gap aya, pisan gampang pikeun ngabersihan.
Saméméhna, hopper ieu digabungkeun ku hoppers luhur jeung ka handap tur merenah pikeun ngabongkar jeung ngabersihan.
kami geus ningkat desain satengah kabuka tina Hopper nu, teu perlu ngabongkar asesoris sagala, ngan perlu muka ngaitkeun release rusuh tina Hopper dibereskeun pikeun ngabersihan Hopper nu.
Greatly ngurangan waktu pikeun ngaganti bahan jeung ngabersihan mesin.

TP-PF Series auger ngeusian mesin02

Gampang dioperasikeun

Sadaya mesin ngeusian bubuk TP-PF Series auger diprogram ku PLC sareng layar Toél, Operator tiasa nyaluyukeun beurat ngeusian sareng ngalakukeun setélan parameter dina layar toél langsung.

TP-PF Series auger ngeusian mesin3

Kalawan Mémori Resi Produk

Seueur pabrik bakal ngagentos bahan tina jinis sareng beurat anu béda salami prosés produksi.Mesin ngeusian bubuk Auger tiasa nyimpen 10 rumus anu béda.Nalika anjeun hoyong ngarobih produk anu béda, anjeun ngan ukur kedah milarian rumus anu cocog.Teu perlu nguji sababaraha kali saméméh bungkusan.Pisan merenah tur merenah.

panganteur multi-basa

Konfigurasi standar layar rampa aya dina versi Inggris.Upami anjeun peryogi konfigurasi dina basa anu béda, urang tiasa nyaluyukeun antarmuka dina basa anu béda-béda dumasar kana kabutuhan anjeun.

Gawe sareng alat anu béda pikeun nyumponan kabutuhan produksi anu béda

Mesin ngeusian Auger tiasa dirakit sareng mesin anu béda pikeun ngabentuk mode kerja énggal pikeun nyumponan syarat produksi anu béda.
Éta tiasa dianggo sareng sabuk conveyor linier, cocog pikeun ngeusian otomatis tina sababaraha jinis botol atanapi kendi.
Mesin ngeusian Auger ogé tiasa dirakit sareng turntable, anu cocog pikeun ngabungkus hiji jinis botol.
Dina waktos anu sami, éta ogé tiasa damel sareng mesin doypack otomatis Rotary sareng Linear pikeun ngawujudkeun bungkusan otomatis kantong.

Bagian kontrol listrik

Sadaya merek alat listrik mangrupikeun merek internasional anu terkenal, kontak relay mangrupikeun relay merek Omron sareng kontaktor, silinder SMC, motor servo merek Taiwan Delta, anu tiasa mastikeun kinerja kerja anu saé.
Henteu paduli karusakan listrik nalika dianggo, anjeun tiasa ngagaleuh sacara lokal sareng ngagentosana.

Machining porcessing

Brand sadaya bearing nyaeta SKF brand, nu bisa mastikeun karya jangka panjang kasalahan-gratis mesin.
Bagian mesin mastikeun dirakit luyu jeung standar, sanajan dina kasus mesin kosong ngajalankeun tanpa bahan di jero eta, screw nu moal kerok témbok Hopper.

Bisa ngarobah kana mode timbangan

Mesin ngeusian bubuk Auger tiasa dilengkepan ku sél beban kalayan sistem timbangan sénsitip anu luhur.Pastikeun akurasi ngeusian tinggi.

Ukuran auger anu béda minuhan beurat ngeusian anu béda

Dina raraga mastikeun akurasi ngeusian, hiji ukuran screw cocog pikeun hiji rentang beurat, Biasana:
19mm diaméterna auger cocog pikeun ngeusian produk 5g-20g.
24mm diaméterna auger cocog pikeun ngeusian produk 10g-40g.
28mm diaméterna auger cocog pikeun ngeusian produk 25g-70g.
34mm diaméterna auger cocog pikeun ngeusian produk 50g-120g.
38mm diaméterna auger cocog pikeun ngeusian produk 100g-250g.
41mm diaméterna auger cocog pikeun ngeusian produk 230g-350g.
47mm diaméterna auger cocog pikeun ngeusian produk 330g-550g.
51mm diaméterna auger cocog pikeun ngeusian produk 500g-800g.
59mm diaméterna auger cocog pikeun ngeusian produk 700g-1100g.
64mm diaméterna auger cocog pikeun ngeusian produk 1000g-1500g.
77mm diaméterna auger cocog pikeun ngeusian produk 2500g-3500g.
88mm diaméterna auger cocog pikeun ngeusian produk 3500g-5000g.

Ukuran auger luhur pakait jeung ngeusian beurat Ukuran screw Ieu ngan pikeun bahan konvensional.Lamun ciri tina bahan anu husus, urang bakal milih ukuran auger béda nurutkeun bahan sabenerna.

Mesin ngeusian auger TP-PF Series4

Aplikasi mesin ngeusian bubuk auger dina jalur produksi anu béda

Ⅰ.Mesin ngeusian Auger dina garis produksi semi-otomatis
Dina garis produksi ieu, Pagawe bakal nempatkeun bahan baku kana mixer nurutkeun babandingan sacara manual.Bahan baku bakal dicampur ku mixer jeung asupkeun Hopper transisi feeder nu.Teras aranjeunna bakal dimuat sareng diangkut kana mesin ngeusian semi otomatis auger anu tiasa ngukur sareng ngadistribusikaeun bahan kalayan jumlah anu tangtu.
Mesin ngeusian bubuk auger semi otomatis tiasa ngontrol padamelan screw feeder, dina hopper mesin ngeusian auger, aya sensor tingkat, éta masihan sinyal pikeun screw feeder nalika tingkat bahan rendah, teras feeder screw bakal tiasa dianggo sacara otomatis.
Nalika Hopper pinuh ku bahan, sensor tingkat masihan sinyal ka screw feeder na screw feeder bakal eureun gawé otomatis.
Garis produksi Ieu cocog pikeun duanana botol / jar jeung kantong keusikan, Kusabab éta lain mode kerja pinuh otomatis, éta cocog pikeun konsumén jeung kapasitas produksi rélatif leutik.

TP-PF Series auger ngeusian mesin5

Spésifikasi modél anu béda tina mesin ngeusian bubuk auger semi otomatis

Modél

TP-PF-A10

TP-PF-A11

TP-PF-A11S

TP-PF-A14

TP-PF-A14S

Sistim kontrol

PLC & Layar Toél

PLC & Layar Toél

PLC & Layar Toél

Hopper

11L

25L

50L

Bungkusan Beurat

1-50g

1 - 500 g

10 - 5000g

Dosing beurat

Ku auger

Ku auger

Ku sél beban

Ku auger

Ku sél beban

Eupan Balik Beurat

Ku skala off-line (dina gambar)

Ku skala off-line (dina

gambar)

eupan balik beurat online

Ku skala off-line (dina gambar)

eupan balik beurat online

Akurasi bungkusan

≤ 100g, ≤±2%

≤ 100g, ≤±2%;100 - 500 g,

≤±1%

≤ 100g, ≤±2%;100 - 500 g,

≤±1%;≥500g, ≤±0,5%

Ngeusian Speed

40 - 120 waktos per

min

40 - 120 kali per mnt

40 - 120 kali per mnt

Sasayogian tanaga

3P AC208-415V

50/60Hz

3P AC208-415V 50/60Hz

3P AC208-415V 50/60Hz

Total Daya

0,84 KW

0,93 KW

1,4 KW

Total Beurat

90 kg

160 kg

260 kg

Ⅱ.Mesin ngeusian Auger dina botol otomatis / jar ngeusian garis produksi
Dina jalur produksi ieu, mesin ngeusian auger otomatis dilengkepan conveyor linier anu tiasa ngawujudkeun bungkusan otomatis sareng ngeusian botol / kendi.
Jenis bungkusan ieu cocog pikeun sagala rupa jinis bungkusan botol / jar, henteu cocog pikeun bungkusan kantong otomatis.

TP-PF Series auger ngeusian mesin6
TP-PF Series auger ngeusian mesin7
TP-PF Series auger ngeusian mesin8

Modél

TP-PF-A10

TP-PF-A21

TP-PF-A22

Sistim kontrol

PLC & Layar Toél

PLC & Layar Toél

PLC & Layar Toél

Hopper

11L

25L

50L

Bungkusan Beurat

1-50g

1 - 500 g

10 - 5000g

Dosing beurat

Ku auger

Ku auger

Ku auger

Akurasi bungkusan

≤ 100g, ≤±2%

≤ 100g, ≤±2%;100-500 g,

≤±1%

≤ 100g, ≤±2%;100 - 500 g,

≤±1%;≥500g, ≤±0,5%

Ngeusian Speed

40 - 120 kali per

min

40 - 120 kali per mnt

40 - 120 kali per mnt

Sasayogian tanaga

3P AC208-415V

50/60Hz

3P AC208-415V 50/60Hz

3P AC208-415V 50/60Hz

Total Daya

0,84 KW

1,2 KW

1,6 KW

Total Beurat

90 kg

160 kg

300 kg

Gemblengna

Diménsi

590 × 560 × 1070 mm

1500×760×1850mm

2000×970×2300mm

Ⅲ.Mesin ngeusian Auger dina pelat Rotary botol otomatis / jar ngeusian garis produksi
Dina jalur produksi ieu, mesin ngeusian auger otomatis puteran dilengkepan ku cuk Rotary, anu tiasa ngawujudkeun fungsi ngeusian otomatis tina kaleng / jar / botol.Kusabab cuk usaha Rotary ieu ngaropéa nurutkeun ukuran botol husus, jadi jenis ieu mesin bungkusan umumna cocog pikeun botol single-ukuran / jar / bisa.
Dina waktu nu sarua, cuk puteran bisa posisi botol ogé, jadi gaya bungkusan ieu cocog pisan pikeun botol kalawan mouths rélatif leutik tur achieves éfék keusikan alus.

Mesin ngeusian auger TP-PF Series10

Modél

TP-PF-A31

TP-PF-A32

Sistim kontrol

PLC & Layar Toél

PLC & Layar Toél

Hopper

25L

50L

Bungkusan Beurat

1 - 500 g

10 - 5000g

Dosing beurat

Ku auger

Ku auger

Akurasi bungkusan

≤ 100g, ≤±2%;100-500 g,

≤±1%

≤ 100g, ≤±2%;100 - 500 g,

≤±1%;≥500g, ≤±0,5%

Ngeusian Speed

40 - 120 kali per mnt

40 - 120 kali per mnt

Sasayogian tanaga

3P AC208-415V 50/60Hz

3P AC208-415V 50/60Hz

Total Daya

1,2 KW

1,6 KW

Total Beurat

160 kg

300 kg

Gemblengna

Diménsi

 

1500×760×1850mm

 

2000×970×2300mm

Ⅳ.Mesin ngeusian Auger dina garis produksi bungkusan kantong otomatis
Dina jalur produksi ieu, mesin ngeusian auger dilengkepan mesin bungkusan mini-doypack.
Mesin doypack mini tiasa ngawujudkeun fungsi masihan kantong, pambukaan kantong, pambukaan seleting, keusikan sareng fungsi sealing, sareng ngawujudkeun bungkusan kantong otomatis.sabab sagala fungsi mesin bungkusan ieu direalisasikeun dina hiji stasiun kerja, laju bungkusan téh ngeunaan 5-10 bungkusan per menit, ku kituna cocog pikeun pabrik jeung sarat kapasitas produksi leutik.

Mesin ngeusian auger TP-PF Series11

Ⅴ.Mesin ngeusian Auger dina garis produksi bungkusan kantong puteran
Dina jalur produksi ieu, mesin ngeusian auger dilengkepan 6/8 posisi mesin bungkusan doypack Rotary.
Éta tiasa ngawujudkeun fungsi pasihan kantong, pambukaan kantong, pambukaan seleting, keusikan sareng fungsi sealing, sadaya fungsi mesin bungkusan ieu diwujudkeun dina stasiun kerja anu béda, ku kituna laju bungkusan gancang pisan, sakitar 25-40bags / per menit.kituna éta cocog pikeun pabrik jeung sarat kapasitas produksi badag.

TP-PF Series auger ngeusian mesin12

Ⅵ.Mesin ngeusian Auger dina garis produksi bungkusan kantong jinis linier
Dina jalur produksi ieu, mesin ngeusian auger dilengkepan ku mesin bungkusan doypack tipe linier.
Éta tiasa ngawujudkeun fungsi masihan kantong, pambukaan kantong, pambukaan seleting, ngeusian sareng fungsi sealing, sadaya fungsi mesin bungkusan ieu diwujudkeun dina stasiun kerja anu béda-béda, ku kituna laju bungkusan gancang pisan, sakitar 10-30bags / per menit, janten éta cocog pikeun pabrik jeung sarat kapasitas produksi badag.
Dibandingkeun sareng mesin Rotary doypack, prinsip kerja ampir sami, bédana antara dua mesin ieu nyaéta desain bentukna béda.

Mesin ngeusian auger TP-PF Series13

FAQ

1. Naha anjeun produsén mesin ngeusian auger industri?
Shanghai Tops Group Co., Ltd. diadegkeun dina taun 2011, mangrupikeun salah sahiji pabrik mesin ngeusian auger terkemuka di China, parantos ngajual mesin kami ka langkung ti 80 nagara di sakumna dunya.

2. Dupi mesin ngeusian bubuk auger anjeun gaduh sertipikat CE?
Leres, Sadaya mesin kami disatujuan CE, sareng gaduh sertipikat CE mesin ngeusian bubuk auger.

3. produk naon bisa auger bubuk ngeusian mesin nanganan?
Mesin ngeusian bubuk Auger tiasa ngeusian sagala jinis bubuk atanapi granul leutik sareng seueur diterapkeun dina dahareun, farmasi, kimia sareng saterasna.

Industri pangan: sagala jinis bubuk kadaharan atawa campuran granule kawas tipung, tipung oat, bubuk protéin, susu bubuk, bubuk kopi, bungbu, bubuk cabe, bubuk lada, buncis kopi, sangu, séréal, uyah, gula, kadaharan piaraan, paprika, bubuk selulosa microcrystalline, xylitol jsb.
Industri Farmasi: sagala jinis bubuk médis atanapi campuran granul sapertos bubuk aspirin, bubuk ibuprofen, bubuk cephalosporin, bubuk amoxicillin, bubuk pénisilin, clindamycin
bubuk, bubuk azithromycin, bubuk domperidone, bubuk amantadine, bubuk acetaminophen jsb.
Industri kimia: sagala jinis perawatan kulit sareng bubuk kosmétik atanapi industri,kawas bubuk dipencet, bubuk beungeut, pigmén, bubuk panon kalangkang, bubuk pipi, bubuk glitter, bubuk panyorot, bubuk orok, talcum powder, bubuk beusi, soda lebu, bubuk kalsium karbonat, partikel plastik, poliétilén jsb.

4.How milih mesin ngeusian auger?
Sateuacan milih pangisi auger anu cocog, Punten wartosan kuring, kumaha kaayaan produksi anjeun ayeuna?lamun anjeun pabrik anyar, biasana mesin packing semi-otomatis cocog pikeun pamakéan Anjeun.
➢ Produk anjeun
➢ Beurat ngeusian
➢ Kapasitas produksi
➢ Eusian kana kantong atawa wadah (botol atawa Jar)
➢ Pasokan listrik

5. Naon harga mesin ngeusian auger?
Kami ngagaduhan mesin bungkusan bubuk anu béda, dumasar kana produk anu béda, ngeusian beurat, kapasitas, pilihan, kustomisasi.Punten wartosan kami pikeun kéngingkeun solusi mesin ngeusian auger anu cocog sareng tawaran.