SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Taun Pangalaman Manufaktur

TDPM Series Pita Blending Mesin

SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD gaduh rupa-rupa jinis mesin blending bubuk pikeun nyumponan sarat kapasitas anu béda, alat-alat campuran bubuk garing mangrupikeun alat campuran anu paling populér kalayan biaya pangropéa anu rendah.Éta bisa dipaké pikeun nyampur ampir sagala bubuk & Granule produk kayaning farmasi, nutraceuticals, sarta produk pangan sagala jinis, pupuk, stucco, liat, taneuh potting, cet, plastik, bahan kimia, jeung saterusna.Mesin blending bubuk anu dirancang kalayan saé cukup gancang pikeun nyampur sareng gampang dimuat sareng dibongkar.

TDPM Series Pita Blending Mesin

Alus nyampur uniformity

Ieu diwangun ku hiji pita jero jeung luar nyadiakeun aliran counter-arah bari ngajaga produk dina gerak konstan sapanjang bejana.Pita jero mindahkeun bahan ka tungtung mesin blending pita sedengkeun pita luar mindahkeun bahan deui ka arah ngurangan puseur mesin blending bubuk.Anu tiasa ngahontal CV keseragaman campuran anu saé <0,5%

(Tujuan pencampuran nyaéta pikeun nyampur bahan anu homogen sareng dijelaskeun ku Koéfisién Variasi (CV) dinyatakeun dina persentase: % CV = Simpangan Standar / Rata-rata X 100.)

waktos gawé hirup-lila

Mesin blending pita anu dirancang kalayan saé, henteu aya bagian tambahan sareng waktos damel umur panjang.Sadaya mixer dirancang khusus pikeun nyumponan sarat palanggan.Itungan agitator sareng drive dilakukeun pikeun mastikeun operasi gratis salami mangtaun-taun.

pamakéan aman

Mesin blending pita dilengkepan alat kaamanan anu béda pikeun nangtayungan kasalametan operator.
Aya switch kaamanan gigireun panutup, nalika panutup dibuka, mesin bakal otomatis eureun ngajalankeun.
Dina waktos anu sami, bagian luhur awak tank dilengkepan ku grid kaamanan, anu tiasa ngajagi kasalametan operator dugi ka paling ageung.

TDPM Series Pita Blending Mesin1

Kelas kaamanan Saniter

Sadaya karya-potongan disambungkeun ku las pinuh.Taya bubuk residual jeung gampang-beresihan sanggeus Pergaulan.Sudut buleud sareng cingcin silikon ngajantenkeun panutup mesin blending ogé gampang dibersihkeun.
Anjeun tiasa langsung bilas silinder jero mixer ku cai, atawa anjeun bisa make vacuum cleaner pikeun ngabersihan interior.
Taya screws.Eunteung pinuh digosok di jero tank campuran, ogé pita sareng aci, anu gampang dibersihkeun sapertos las pinuh.Pita ganda sareng aci utama mangrupikeun sadayana, teu aya sekrup, teu kedah hariwang yén sekrup tiasa digolongkeun kana bahan sareng ngotoran bahan.

Pangaruh sealing anu saé

Téknologi panyegelan aci tina mixer campuran bubuk sok janten masalah téknis dina industri mixer, sabab aci utama ngalangkungan awak utama dina dua sisi mixer sareng didorong ku motor.Ieu merlukeun gap ditangtoskeun antara aci jeung tong mixer nu.Fungsi tina segel aci nyaéta pikeun ngidinan aci utama ngajalankeun mulus dina laras mixer tanpa halangan, sarta dina waktos anu sareng, bahan dina mixer moal ngalir kana struktur sealing éksternal ngaliwatan celah.
Segel mixer blending kami ngadopsi desain labyrinth (desain segel parantos nampi patén nasional, nomer patén :) sareng ngadopsi bahan penyegel merek Bergman Jerman, anu langkung tahan ngagem sareng langkung awét.
Bahan sealing henteu kedah diganti dina tilu taun.

TDPM Series Pita Blending Mesin2

Rupa-rupa inlets

Desain tutup tank top Pergaulan tina mesin blending bubuk pita bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer urang.Desain bisa minuhan kaayaan kerja béda, beberesih panto, nyoco palabuhan, palabuhan knalpot jeung palabuhan panyabutan lebu bisa diatur nurutkeun kana fungsi lawang.Di luhureun bubuk blending mixer, handapeun tutup, aya net kaamanan, éta bisa nyingkahan sababaraha najis teuas teundeun kana tank Pergaulan jeung bisa ngajaga operator aman.Lamun perlu beban manual mixer blending, urang bisa ngaluyukeun sakabeh lawang tutup pikeun loading manual merenah.Urang tiasa nyumponan sadaya syarat khusus anjeun.

Differnt mode discharging pikeun milih

The pita blending klep ngurangan bisa disetir sacara manual atawa pneumatically.Klep pilihan: klep silinder, klep kukupu klep geser Manual jsb.
Nalika milih unloading pneumatic, hiji compressor hawa diperlukeun pikeun nyadiakeun sumber hawa ka mesin.Unloading manual teu merlukeun hiji compressor hawa.

TDPM Series Pita Blending Mesin3

model béda pikeun milih

SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD gaduh rupa-rupa jinis mixer pikeun nyumponan sarat kapasitas anu béda.
Modél pangleutikna kami nyaéta 100L, sareng modél panggedéna tiasa disaluyukeun kana 12000L.
Candak mixer 100L salaku conto.Naha éta tiasa ngamuat kira-kira 50kg tipung?Waktu blending bubuk pita nyaéta 2-3 menit unggal waktos.
Janten upami anjeun ngagaleuh mixer 100L, kapasitasna nyaéta: nempatkeun bahan kana mixer sakitar 5-10 menit /, waktos aduk 2-3 menit, sareng waktos tuang 2-3 menit.Jadi total waktu campur 50kg nyaéta 9-16 menit.

Émbaran ngeunaan model béda

Modél

TDPM 100

TDPM 200

TDPM 300

TDPM 500

TDPM 1000

TDPM 1500

TDPM 2000

TDPM 3000

TDPM 5000

TDPM 10000

Kapasitas (L)

100

200

300

500

1000

1500

2000

3000

5000

10000

Volume (L)

140

280

420

710

1420

1800

2600

3800

7100

14000

Laju ngamuat

40%-70%

Panjangna (mm)

1050

1370

1550

1773

2394

2715

3080

3744

4000

5515

Lebar (mm)

700

834

970

1100

1320

1397

1625

1330

1500

1768

Jangkungna (mm)

1440

1647

1655

1855

2187

2313

2453

2718

1750

2400

Beurat (kg)

180

250

350

500

700

1000

1300

1600

2100

2700

Total Daya (KW)

3

4

5.5

7.5

11

15

18.5

22

45

75

TDPM Series Pita Blending Mesin4

Gampang dioperasikeun

Panel kontrol Inggris merenah pikeun operasi anjeun.Aya saklar "Kakuatan Utama" "Eureun Darurat" "Power ON" "Power OFF" "Discharge" "Timer" Dina panel kontrol.
Anu gampang pisan sareng éfisién pikeun dioperasikeun.

Daptar asesoris

No.

Ngaran

Nagara

merek

1

Beusi sténless

Cina

Cina

2

Pemutus sirkuit

Perancis

Schneider

3

Saklar darurat

Perancis

Schneider

4

Pindah

Perancis

Schneider

5

Kontaktor

Perancis

Schneider

6

Pitulung contactor

Perancis

Schneider

7

Relay panas

Jepang

Omron

8

Relay

Jepang

Omron

9

Relay timer

Jepang

Omron

Konstruksi padet

Tungtung piring & Awak dina stainless steel, bahan baku nyaeta stainless steel 304, stainless steel 316 sadia.
Stainless Steel Pergaulan aci.
Bahan Minor / Inspection Hatch kalayan penjaga ramo.
Bisa dipasang di lantai mezzanine atawa dina kerangka mobile.
Counter angled inner & luar pita wilah pikeun gancang tur kacida efisien campur kode.
Timer pikeun mixes bisa diulang, konsisten.
roda Mobile lockable.
Desain Saniter Certified.
Grates kaamanan hinged.
Motor drive langsung.

Pilihan

A: speed adjustable ku VFD
Bubuk pita mesin blending bisa ngaropéa kana speed adjustable ku cara masang converter frékuénsi, nu bisa jadi Delta brand, merk Schneider jeung brand dipénta lianna.Aya kenop Rotary dina panel kontrol pikeun ngaluyukeun laju gampang.

Sareng urang tiasa nyaluyukeun tegangan lokal anjeun pikeun mesin blending pita, ngaropea motor atanapi nganggo VFD pikeun mindahkeun tegangan pikeun nyumponan syarat tegangan anjeun.

B: Sistim ngamuat
Dina raraga nyieun operasi mesin blending pita industri leuwih merenah.Biasana mixer modél leutik, sapertos 100L, 200L, 300L 500L, pikeun ngalengkepan tangga pikeun ngamuat, Blénder modél anu langkung ageung, sapertos 1000L, 1500L, 2000L 3000L sareng Blénder volume kustomisasi anu langkung ageung, pikeun ngalengkepan platform kerja sareng léngkah-léngkah. dua rupa métode loading manual.Sedengkeun pikeun métode loading otomatis, aya tilu rupa métode, ngagunakeun screw feeder pikeun muka bahan bubuk, LIPI lift pikeun granules loading téh sadayana sadia, atawa feeder vakum pikeun muka bubuk jeung granules produk otomatis.

C: Jalur produksi
Mesin blending pita ganda tiasa dianggo sareng conveyor screw, hopper panyimpen, pangisi auger atanapi mesin packing nangtung atanapi mesin packing anu dipasihkeun, mesin capping sareng mesin panyiri pikeun ngabentuk jalur produksi pikeun ngabungkus bubuk atanapi produk granul kana kantong / kendi.Sakabeh garis bakal nyambung ku tube silikon fléksibel tur moal aya lebu kaluar, tetep lingkungan gawé bébas lebu.

TDPM Series Pita Blending Mesin5
TDPM Series Pita Blending Mesin6
TDPM Series Pita Blending Mesin7
TDPM Series Pita Blending Mesin9
TDPM Series Pita Blending Mesin8
TDPM Series Pita Blending Mesin10

D. fungsi tambahan Selectable
Ganda hélik pita mesin blending kadang perlu dilengkepan fungsi tambahan kusabab sarat customer, kawas sistem jaket keur pemanasan sarta fungsi cooling, sistem timbangan uninga loading beurat, sistem panyabutan lebu pikeun nyegah lebu datang kana lingkungan gawé, sistem nyemprot pikeun nambahkeun bahan cair. teras salajengna.

TDPM Series Pita Blending Mesin11

FAQ

1. Dupi anjeun pabrik pita bubuk blending mesin industri?
Shanghai Tops Group Co., Ltd. diadegkeun dina taun 2011, mangrupikeun salah sahiji pabrik mesin blending bubuk ngarah di Cina, mesin packing sareng Blénder mangrupikeun produksi utama.Kami geus ngajual mesin kami ka leuwih ti 80 nagara sakuliah dunya dina sapuluh taun kaliwat tur meunang eupan balik alus ti pamaké tungtung, dealers.

2. Sabaraha lami waktos mesin blending pita bubuk waktos?
Pikeun mesin blending pita modél standar, waktos kalungguhan nyaéta 10-15days saatos nampi pamayaran ka handap anjeun.Sedengkeun pikeun mixer ngaropéa, waktu kalungguhan téh ngeunaan 20 poé sanggeus narima deposit Anjeun.Sapertos ngaropea motor, ngaropea fungsi tambahan, jsb. Upami pesenan anjeun urgent, urang tiasa nganteurkeunana dina saminggu saatos damel di lembur.

3. Kumaha upami jasa perusahaan anjeun?
Kami Tops Group fokus kana jasa pikeun nyayogikeun solusi anu optimal pikeun para nasabah kalebet jasa sateuacan penjualan sareng jasa saatos penjualan.Simkuring gaduh mesin stock di showroom pikeun nyieun test pikeun mantuan customer nyieun kaputusan final.Sareng kami ogé gaduh agén di Éropa, anjeun tiasa ngadamel tés dina situs agén kami.Upami anjeun mesen ti agén Éropa kami, anjeun ogé tiasa nampi jasa saatos jual di lokal anjeun.Kami salawasna paduli ngeunaan mixer anjeun ngajalankeun sareng jasa saatos-jualan sok aya di sisi anjeun pikeun mastikeun sadayana jalan sampurna kalayan kualitas sareng kinerja anu dijamin.

Ngeunaan jasa saatos-jualan, upami anjeun nempatkeun pesenan ti Shanghai Tops Group, dina garansi sataun, upami Blénder ngagaduhan masalah, kami bakal ngintunkeun suku cadang pikeun ngagantian, kalebet biaya ekspres.Saatos garansi, upami anjeun peryogi suku cadang, kami bakal masihan anjeun suku cadang kalayan harga biaya.Bisi kasalahan mixer anjeun kajantenan, kami bakal ngabantosan anjeun pikeun nganyahokeunana heula, ngirim gambar / pidéo pikeun panduan, atanapi pidéo online langsung sareng insinyur kami pikeun instruksi.

4. Naha anjeun gaduh kamampuan ngarancang sareng ngajukeun solusi?
Sumuhun, bisnis utama urang téh pikeun ngalakukeun sakabéh garis produksi packing tur ngaropéa nurutkeun requirments béda.
5.Does mesin blending pita bubuk anjeun gaduh sertipikat CE?
Sumuhun, Sadaya machiens anu CE disatujuan, sarta boga sertipikat CE.
Sumawona, urang gaduh sababaraha patén-patén téknis tina desain mesin blending pita bubuk, sapertos desain sealing aci, ogé pangisi auger sareng desain penampilan mesin sanés, desain debu-buktina.

6.What produk tiasa pita blending mixer cecekelan?
Pita blending mixer loba dipaké dina prosés manufaktur bahan bubuk dina loba widang, kawas kimia, ubar, kadaharan jeung widang konstruksi.Ieu cocog pikeun Pergaulan rupa-rupa powders, bubuk jeung kuantitas leutik cair, jeung bubuk jeung granule.
Klik di dieu pikeun pariksa naha produk anjeun tiasa dianggo dina mixer pita

7. Kumaha industri pita blending mesin jalan?
Prinsip kerja tina mesin pencampur pita ganda nyaéta, Pita luar nyorong bahan tina dua sisi ka tengah, sareng pita batin nyorong bahan ti tengah ka dua sisi pikeun kéngingkeun campuran anu efektif, Pita desain khusus kami tiasa ngahontal henteu. sudut maot dina tank Pergaulan.
Waktu campuran anu efektif ngan ukur 5-10 menit, bahkan kirang dina 3 menit.

TDPM Series Pita Blending Mesin12

8. Kumaha carana milih mesin blending pita ganda?
■ Pilih antara pita jeung ngawelah Blénder
Sateuacan milih mesin blending pita ganda, mangga pastikeun naha Blénder pita téh cocog.
Mesin blending pita ganda cocog pikeun nyampur bubuk atanapi granul anu béda-béda kalayan kapadetan anu sami sareng anu henteu gampang rusak.Éta henteu cocog pikeun bahan anu bakal ngalembereh atanapi caket dina suhu anu langkung luhur.
Lamun produk Anjeun campuran diwangun ku bahan jeung kapadetan pisan béda, atawa éta gampang pikeun megatkeun, jeung nu bakal ngalembereh atawa meunang caket lamun suhu luhur, kami nyarankeun Anjeun pikeun milih Blénder ngawelah.
Kusabab prinsip gawé béda.Mesin blending pita ngalir bahan dina arah sabalikna pikeun ngahontal efisiensi campur kode alus.Tapi mesin ngawelah blending brings bahan ti tank handap ka luhur, meh bisa ngajaga bahan lengkep jeung moal nyieun hawa naek salila Pergaulan.Éta moal nyieun bahan kalayan kapadetan anu langkung ageung tetep di handapeun tanki.
■ Pilih modél anu cocog
Sakali mastikeun ngagunakeun pita Blénder, éta datang kana nyieun kaputusan ngeunaan model volume.Mesin blending pita ti sadaya supplier gaduh volume campuran anu efektif.Biasana éta ngeunaan 70%.Sanajan kitu, sababaraha suppliers ngaran model maranéhanana salaku total volume mixing, bari sababaraha kawas urang ngaranan model mesin blending pita kami salaku volume mixing éféktif.
Tapi lolobana pabrik ngatur kaluaran maranéhanana salaku beurat teu volume.Anjeun kedah ngitung volume anu cocog dumasar kana dénsitas produk sareng beurat bets anjeun.
Salaku conto, produsén TP ngahasilkeun 500kg tipung unggal angkatan, anu kapadetanna 0,5kg / L.Kaluaran bakal 1000L unggal angkatan.Anu diperyogikeun TP nyaéta mesin blending pita kapasitas 1000L.Sareng modél TDPM 1000 cocog.
Mangga nengetan model suppliers séjén.Pastikeun 1000L mangrupikeun kapasitasna sanés volume total.
■ kualitas mesin blending bubuk
Anu terakhir tapi anu paling penting nyaéta milih mesin panyampur bubuk kalayan kualitas luhur.Titik téknis utama pikeun mesin Pergaulan gampang pikeun ngabersihan sareng pangaruh sealing anu saé.
1. Brand of packing gasket nyaeta Jerman Burgmann nu leuwih awét sarta ngagem-tahan.
Bisa mastikeun Good sealing aci jeung ngurangan sealing.Sapertos anu dipidangkeun dina pidéo kandang, teu aya bocor nalika nguji sareng cai.
2. téhnologi Full-las dina sakabeh mesin Pergaulan ditémbongkeun saperti dina video napel.Taya gap pikeun bubuk nyumput, gampang pikeun ngabersihan.(Bubuk tiasa nyumput dina sela las sareng janten goréng bahkan ngotoran bubuk seger tanpa perawatan las pinuh.)
3. 99% Pergaulan uniformity kalawan 5-10 mnt.