SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Taun Pangalaman Manufaktur

Pita Pergaulan Mesin

  • Mesin pencampur pita

    Mesin pencampur pita

    Mesin pencampur pita mangrupikeun bentuk desain U-horisontal sareng mujarab pikeun nyampur bubuk, bubuk sareng cair sareng bubuk sareng granul sareng bahkan kuantitas bahan pangleutikna tiasa dicampur sacara efisien sareng volume ageung.Mesin pencampur pita ogé kapaké pikeun garis konstruksi, bahan kimia pertanian, kadaharan, polimér, farmasi, sareng sajabana.