SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Taun Pangalaman Manufaktur

Salah sahiji Produsén Pita Blénder Pangalusna di Cina

Pita Blénder anu inovatif pisan.

Ngajamin boga jaminan-layanan pinuh dina sagala jinis Mesin.

Salah sahiji Blénder Pita Pangalusna2

Kumaha carana ngajaga Blénder pita sangkan awét nyaéta patarosan anu sering ditaroskeun saatos mésér mesin.

Janten, kanggo blog dinten ieu, kuring bakal ngabahas kumaha carana ngajaga pita Blénder anjeun.Hayu urang manggihan ayeuna!Mangga teraskeun maca.

  1. Pangurangan
    - Saatos ngajalankeun pikeun 200-300 jam, ngaganti oli pikeun kahiji kalina.Sacara umum, pikeun réduksi anu beroperasi sacara terus-terusan pikeun waktos anu panjang, minyak pelumas kedah dirobih unggal 5000 jam atanapi sataun sakali.
    - Lamun hawa ambient rentang ti -10 nepi ka 40 darajat Celsius, minyak lubricating dipaké nyaéta BP Energol GR-XP220.
    - Jumlah minyak nyuntik
Adun (L) Volume suntik oli (L)
100L 1.08L
200L 1.10L
300L 2.10L
500L 3.70L
1000L 7L
1500L 10L
2000L 52L
3000L 52L

- Pelumas disarankeun (100L): TELIUM VSF MELIANA OIL 320/680 atanapi MOBILGEAR 320/680 GLYGOYLE
- Sosok katuhu depicts lokasi nozzle ngeusian minyak.

 Salah sahiji Blénder Pita Pangalusna3

B. Perumahan pikeun bantalan

- Anjeun tiasa nganggo gajih basis litium biasa atanapi gajih suhu luhur.

- Anjeun oge bisa ngawengku mentega.

- Oli kudu diganti sakali unggal genep bulan.

 Salah sahiji Blénder Pita Pangalusna1

 Salah sahiji Blénder Pita Pangalusna4

Tops Group mangrupikeun perusahaan manufaktur profésional kalayan pangalaman 21 taun.Kami geus ngalaman workmen terampil nu bisa nyadiakeun karya kualitas luhur mesin.Urang ogé ékspor sacara internasional ka klien di nagara jeung wewengkon Éropa, Kalér & Amérika Kidul, Australia Asia ogé Afrika.

Kami nganggo mesin pangolahan anu béda pikeun hasil mesin anu kualitas luhur, sareng kami gaduh mesin lathing, mesin ragaji, mesin panggilingan, mesin lipet, mesin motong, sareng seueur deui.Urang kudu nyieun suku cadang di bulk, ku kituna urang bisa nyiapkeun loba mesin satengah rengse di pabrik, jadi lamun aya customer hayang pangiriman gancang, urang bisa nganteurkeun mesin dina saminggu.Urang bisa ngaropea mesin nurutkeun sarat anjeun dina desain fungsi atawa konfigurasi

Sertipikat pinuh sapertos CE, UL, CSA, sertipikat patén, sareng seueur deui


waktos pos: Nov-26-2022