SHANGHAI TOPS GROUP CO., LTD

21 Taun Pangalaman Manufaktur

Anjeun Nomer 1 Dipercanten Produsén Adun Bubuk

Nyadiakeun rupa-rupa mesin mixer.
Kualitas dipercaya sareng langkung ti 21 taun pangalaman manufaktur.

Nomer Anjeun 1 Dipercanten Bubuk M1


Shanghai Tops Group ngembangkeun hiji mixer pita dina tipe anyar tina alat mixer nu inténsif éféktif, homogen, low pamakéan énérgi, low polusi, sarta low di pegatna.Desain unik ngamungkinkeun campuran gancang bahan.
Pita mixer diterapkeun pikeun nyampur bubuk garing sareng bubuk, bubuk sareng granul, sareng bubuk sareng jumlah cair sakedik.Éta ogé gaduh pangaruh campuran anu saé.Éta dianggo dina seueur industri, kalebet apoték, kadaharan, bahan kimia, péstisida, sareng seueur deui.
Adun Pita Grup Top:

Nomer Anjeun 1 bubuk dipercaya M2

1. Struktur segel aci multi-tahap timer dirancang geus diuji pikeun ngahontal tightness cai full-beban, sarta segel aci teu ngahasilkeun abrasives salila operasi, sahingga leakage bahan bisa éféktif dihindari.
2. The segel aci geus dipak kalawan Jerman Burgman brand packing sarta polimér dahareun-grade cingcin panahan pikeun éfék sealing alus.
3. The aci utama mangrupa rarancang terpadu, sarta euweuh fasteners dina tank Pergaulan, nu éféktif eliminates falloff fastener sarta masalah deterioration bahan.
4. The klep unloading mangrupa klep arc ngawangun pinuh-kabuka study nu ngurangan sudut maot dicampur.Desain pinuh kabuka ngamungkinkeun pikeun unloading gancang sarta kurang akumulasi.
5. mékanisme kontrol klep mangrupakeun hinge mékanis nu saimbang.Nalika bahan dibongkar, tekanan bahan henteu langsung mangaruhan silinder, mastikeun silinder ngagaduhan umur jasa anu panjang.Saterusna, hinge mangrupa struktur movable.Saatos pamakean anu panjang, bocor anu disababkeun ku ngagem bagian-bagian tiasa direngsekeun ku nyaluyukeun engsel.

Anjeun Nomer 1 Dipercanten Bubuk M3

6. Ring silicone panutup dijieunna tina silicone dahareun-grade, nu non-polusi, well-disegel, sarta lem-gratis, sarta desain thread internal éféktif nyegah slipping tur basajan pikeun ngabersihan jeung mertahankeun.
7. Panutup mangrupa struktur bending-bertulang nu ngurangan beurat bari ngajaga kakuatan nyukupan.Pikeun mastikeun kasalametan nalika panutupna dibuka, ujung panutupna dirarancang kalayan sudut anu buleud.

Jumlah Anjeun 1 bubuk dipercaya M4

8. Pikeun ngahindarkeun deterioration bahan disababkeun ku akumulasi bahan, jero jeung luar sakabéh mesin nu pinuh dilas tur digosok.

Jumlah anjeun 1 bubuk dipercaya M5

9. The klep liang ngurangan sagemblengna idéntik jeung arc silinder, kalawan silika gél on luar pikeun sealing alus tur dites cai tanpa leakage.


waktos pos: Nov-29-2022